Eventbureau Århus

Find dit eventbureau i Århus

Står du for at afholde et event i Århus, men mangler et eventbureau til at klare planlægningen og afviklingen af det? På EventButler får du overblik over de forskellige eventbureauer i Århus. Foretrækker du at danne dit eget overblik over eventbureauer, som passer til dine præferencer, kan du starte din søgning herunder. Du kan også sende dit event i udbud, hvor vi vælger op til 3 eventbureau, som får lov at byde ind på dit event.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventbureauer i og omkring Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv forventningerne til dit event

Beskriv kort via vores formular de overordnede tanker omkring dit event samt, hvad du forventer varetages af eventbureauet.

Vi finder de eventbureau i Århus, som er det bedste match

Vi behandler dine præferencer og laver en research blandt eventbureauerne i Århus, hvorefter vi udvælger op til 3 tilbudsgivere.

Du kontaktes direkte af de udvalgte eventbureauer

Eventbureauerne kontakter dig via mail eller telefon, og herefter foregår dialogen direkte mellem jer.  Du vælger frit, om du ønsker at gå videre med et af dem.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske overvejelser til et eventbureau

Hvordan kan jeg vide mig sikker på kvaliteten fra et eventbureau?

Hos EventButler er vi meget passioneret indenfor det vi laver, og vi gør meget ud af at samarbejde med de mest professionelle eventbureauer. Alle vores bureauer er 100% kvalitetssikret, så du kan trygt indgå et samarbejde med de tilbud du modtager via os. Vi samarbejder ikke med bureauer, som ikke har en stabil og grundig erfaring i bagagen.

Hvilke arrangementer kan et eventbureau stå for?

De fleste eventbureauer har forskellige styrker og svagheder, og det er derfor relevant at overveje hvilke præferencer du har for dit event. Derfor vil det være en god idé at gøre sig nogle tanker og overvejelser om, hvilke ønsker og behov du har for din event, så vores eventkonsulenter kan hjælpe dig på vej til at finde det helt rigtige bureau til dit arrangement. Jo bedre beskrivelse du har af din forespørgsel, jo nemmere gør du det for os. Du kan også starte dit søgning her på siden, og selv læse og de forskellige bureauer.

Hvad er inkluderet i et eventbureau?

Det varierer meget fra bureau til bureau, hvor meget der er inkluderet. Mange bureauer kan arrangere festen, konferencen, brylluppet, julefrokosten, messen mm., med alt inkluderet. For nogle arrangører kan det dog også være at foretrække, at bureauet er ekstra professionel inden for ét bestemt område, så der er ekstra fokus på præcis dette.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer