Eventbutler logo

Find og book eventbureau i København

På EventButler finder du de bedste eventbureauer i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv typen og omfanget af dit event i København

Fortæl kort om dit event samt dine forventninger til det eventbureau, der skal varetage opgaven.

De bedste udvælges til opgaven

Herefter udvælger vi de tre eventbureauer i København, som passer bedst på dine præferencer.

Du kontaktes af op til tre eventbureauer

Du bliver kontaktet af eventbureauerne via e-mail eller telefon, hvorved de vil afgive deres tilbud. Derefter har du mulighed for at vælge det tilbud, som falder bedst i din smag. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring Eventbureauer i København

Eventbureauer her på EventButler specialiserer sig i at planlægge og gennemføre begivenheder og arrangementer. Eventbureauer kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver, herunder at finde det ideelle til din begivenhed, at arrangere forplejning og underholdning. Derudover kan de assistere med logistikken omkring en begivenhed, udarbejdning af markedsføringsplaner. Her på platformen kan eventbureauerne hjælpe dig med alt fra store konferencer og kongresser til mindre møder og fester. De kan også hjælpe med at planlægge og gennemføre temafester, produktlanceringer, og andre specielle begivenheder.

Der er mange måder, gæster kan komme til København. De kan f.eks. komme med fly til Københavns Lufthavn, som ligger cirka 8 km syd for byen. Der går også tog til København fra mange steder i Danmark og Tyskland, og der er en god busforbindelse fra Sverige. Hvis gæsterne kommer fra andre steder i Europa, kan de også tage en bil til København via en af de mange motorveje, der fører til byen. Når gæsterne er ankommet til København, er der mange muligheder for at komme rundt i byen, herunder offentlig transport som metroen, taxier og cykeludlejning.

København, som er Danmarks hovedstad, er en storby med et rigt kulturliv og mange forskellige aktiviteter for både turister og lokale. Der er museer, teatre, restauranter og cafeer, biografer, shoppingområder og grønne områder, som f.eks. Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Der er også mange forskellige begivenheder, festivals og koncerter, der finder sted i København hele året. Det er en stor og livlig by med masser af muligheder for underholdning og oplevelser.

Det afhænger af typen af event, der er tale om. Forplejning til et event kan være alt fra enkle forfriskninger som frugt, snacks og drikkevarer til mere formelle middage med flere retter. Det er almindeligt at tilbyde forplejning til længere events såsom konferencer, seminarer og kurser for at sikre, at deltagerne har mulighed for at få noget at spise og drikke undervejs. Nogle events kan også have temabaserede forplejning, f.eks. en mexicansk buffet til en fiesta-tema fest eller en fancy middag til en formel gallaaften. Det er vigtigt at sikre, at forplejningen passer til formålet med eventet og de deltagende gæsters præferencer.

Prisen for at booke hos et eventbureau kan variere meget afhængigt af typen af event, størrelsen, og de tjenester som bureauet tilbyder. Nogle bureauer på EventButler tilbyder alt-i-et-pakker med en fast pris, mens andre kan tilbyde individuelle tjenester, der kan sammensættes efter kundens behov og budget. Det er derfor en god idé at besøge de forskellige eventbureauers side her på platformen, hvor du også kan få oplyst deres priser. Er du i tvivl kan du også spørge eventbureauet om et prisoverslag, så du ved, hvad du kan forvente at skulle betale.

Brug EventButler til at finde det helt rette eventbureau i København

I København er der rig mulighed for at finde et specialiseret eventbureau og derfor kan de mange muligheder også gøre valget uoverskueligt. Hos EventButler samarbejder vi med kvalitetssikrede eventbureauer i København, som alle har speciale i udvalgte eventtyper. Du kan her på siden søge blandt eventbureauerne, og sende dine forespørgsel til det eller de eventbureauer i København, som du mener passer bedst på opgaven. Alternativt kan du indsende en beskrivelse af dine behov og ønsker og lade os sende dit event i udbud blandt de rette aktører.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement