Eventbureau København

Find det rigtige eventbureau i København

I København er der rig mulighed for at finde et specialiseret eventbureau og derfor kan de mange muligheder også gøre valget uoverskueligt. Hos EventButler samarbejder vi med kvalitetssikrede eventbureauer i København, som alle har speciale i udvalgte eventtyper. Du kan her på siden søge blandt eventbureauerne, og sende dine forespørgsel til det eller de eventbureauer i København, som du mener passer bedst på opgaven. Alternativt kan du indsende en beskrivelse af dine behov og ønsker og lade os sende dit event i udbud blandt de rette aktører.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventbureauer i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv typen og omfanget af dit event

fortæl kort om dit event samt dine forventninger til det eventbureau, som skal varetage opgaven.

De bedste udvælges til opgaven

Herefter udvælger vi de tre eventbureauer i København, som passer bedst på dine præferencer.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Du bliver kontaktet af eventbureauerne via e-mail eller telefon, hvorved de vil afgive deres tilbud. Derefter har du mulighed for at vælge det tilbud, som falder bedst i din smag. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden valg af eventbureau i København 

Hvordan sikrer man sig, at kvaliteten fra et eventbureau er i orden?

Ofte står man uden kendskab til eventbureauer og er måske i tvivl om, hvorvidt de yder en god kvalitet. Ved at vælge et eventbureau igennem EventButler, sikrer I jer, at kvaliteten er i top. Vi samarbejder kun med eventbureauer, hvor vi kender til deres erfaring med events og derfor ved vi, at de er kvalitetssikre. 

Hvad skal eventbureauet vide fra jer?

Når I har fundet det eventbureau I vil bruge til at afvikle jeres event, er det vigtigt at være konkret ift., hvad I forventer af eventet. Det kan være forventninger til, hvor eventen skal finde sted – om det er et inden- eller udendørs event. Hvor stor skal lokationen være, alt efter hvor mange deltagere, der vil være til eventen? Hvilke behov har I ift. opsætning af f.eks. borde og stole, scener, lys og lyd el.lign.? Desuden er det relevant for eventbureauet at vide, hvilke ønsker I har til forplejning under eventet. Jo mere udførlig en beskrivelse I har til eventbureauet, jo mere professionelt et event kan de afvikle for jer. De vil naturligvis opleve god inputs og sparring fra eventbureauernes side, da de kender de typiske faldgrupper i afholdelse af komplekse events.

Kan et eventbureau arrangere alle typer events?

Som udgangspunkt kan vores samarbejdspartnere i København afvikle alle former for events. Uanset om I har brug for et professionelt event, som f.eks. en firmafest, messe, konference, eller om I nærmere har brug for et privat eller afslappet event som teambuilding eller bryllup. Man skal dog være opmærksom på, at et eventbureau ofte forlanger en vis størrelse eller et vis antal deltagere til eventet, for at det giver mening for dem at være på en opgave. Teambuilding kan dog være en undtagelse her.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer