Eventbutler logo

Find det ideelle eventbureau i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit event samt dine forventninger til bureauet

Indsend formularen med en kort beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit ideelle eventbureau i Odense.

Vi finder de bedste eventbureauer i Odense

Vi matcher din forespørgsel med de bedste eventbureauer i Odense og omegn, så du finder det rette eventbureau til dit event.

Du modtager 3 uforpligtende direkte fra de udvalgte

Du vil modtage 3 uforpligtende tilbud på de bedste eventbureauer i Odense. Herefter er det op til dig, hvilket bud du fortsætter med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Før du vælger dit eventbureau i Odense

Vi tilbyder kun kvalitetssikrede eventbureauer

EventButler samarbejder udelukkende med de bedste eventbureauer, og vi kan derfor tilbyde dig et større udvalg af de bedste eventbureauer på hele markedet, uanset hvilken type event du skal have planlagt. Før et eventbureau bliver en del af vores udvalg her på siden, sørger vi altid for at kvalitetssikre eventbureauet, således vi kan garantere, at du altid kan føle dig sikker og tryg i hænderne på vores eventbureauer.

Derfor skal du vælge et eventbureau

Det kan være en god idé at hyre et eventbureau i Odense af mange årsager. Måske skal du planlægge et større event, og har derfor brug for nogle eksperter, som kan varetage dele af planlægningsprocessen eller varetage alt fra planlægningen til afholdelsen af eventet. Det kan også være, du blot mangler inspiration til at planlægge det perfekte event, og her vil et eventbureau stå klar med gode idéer og forslag, som vil gå hånd i hånd med dine ønsker til eventet. Uanset hvad dine ønsker måtte være, vil det pågældende eventbureau skræddersy en totalløsning til dit event, så du får skabt et fantastisk event.

Dine forventninger til eventbureauets rolle

Uanset hvilken type event, du skal planlægge kan et eventbureau altid være behjælpelig. Skal du eksempelvis planlægge et større event som en koncert med hundredvis af deltagere, vil det være en god idé at foretrække et eventbureau, som tidligere har arbejdet med lignende events. Så kan du føle sig sikker på, at dit eventbureau har tilpasselig erfaring og kompetence til at planlægge dit event. Det kan også være, du skal planlægge et teambuilding event, hvor du har brug for inspiration til gode indsalg og aktiviteter, så du får skabt et fantastisk event. Det er altså helt op til dig, hvilke roller dit eventbureau skal varetage i forbindelse med planlægningen og afholdelsen af dit event.

Beskrivelse af dit kommende event

Det er vigtigt at du er konkret med dine ønsker og forvetninger til dit kommende event. Du kan eksempelvis være konkret angående antallet af deltagere og hvad teamet for eventet er. Skal du eksempelvis holde et event i form af en koncert, kan du have brug for særlige faciliteter til koncerten. Det kan eksempelvis være, du har brug for nogle praktiske faciliteter, såsom en lokation, der kan rumme et større antal af deltagere, en scene, mikrofoner, højtalere og storskærme. Derudover kan du have brug for nogle helt særlige faciliteter såsom en konfettikanon, fyrværkeri eller barområde. Jo mere konkret du kan være angående dine ønsker, jo lettere bliver det for dit eventbureau, at planlægge et event, som imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement