Eventbutler logo

Find eventbureauer i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et eventbureau

Indsend en detaljeret beskrivelse til os, hvori du beskriver dine behov og ønsker til et eventbureau.

Vi finder de eventbureauer, som passer bedst på opgaven

Vi behandler din beskrivelse og matcher dig op med de eventbureauer, der passer bedst til dit specifikke event.

De kontakter dig med deres bud på dit event

Eventbureauerne kontakter dig direkte, hvor de vil afgive deres tilbud. Herefter har du mulighed for at vælge det tilbud, du synes bedst om.  

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Gode refleksioner inden valg af eventbureau

Hvilket eventbureau skal man vælge? 

Der findes mange forskellige eventbureauer rundt i Danmark, både store og små. Uanset bureauets størrelse, kan de som udgangspunkt arrangere alle former for events. Desuden kan de både arrangere og afvikle for erhverv og private. Man skal dog være opmærksom på, at events ofte kræver et minimum antal for at det kan betale sig for et dansk eventbureau. Ved at vælge et eventbureau igennem Eventbutler, sikrer I jer en god kvalitet, da vi kun samarbejder med eventbureauer, hvor vi kender til deres tidligere events og derfor ved, at de leverer høj kvalitet. 

Er det vigtigt hvor i Danmark eventbureauet har hjemme?

Mange eventbureauer er placeret i de større byer, som København, Aarhus, Odense og Aalborg. Det betyder dog ikke, at der ikke findes bureauer i de mindre byer rundt omkring. Når man er på udkig efter et eventbureau, der skal arrangere ens event, er det væsentligste ikke, hvor eventbureauet har beliggenhed. Eventbureauerne har oftest så stort et geografisk netværk at samarbejdspartnere, at deres beliggenhed er af mindre betydning. Så skal du afholde et event nær Århus, behøver det ikke nødvendigvis være et eventbureau derfra, som du gør brug af. Vigtigst er, at du finder et bureau, som kan matche dine præferencer for eventet bedst muligt.

Hvilke faciliteter skal bruges til eventen?

Inden man begynder at planlægge selve eventet med eventbureauet, er det en god idé at overveje, hvilke faciliteter der skal bruges til eventet. Faciliteterne der skal bruges kan afhænge af, om det er et indendørs eller udendørs event. Det er en fordel, at der overvejes faciliteter som scener, lyd og lys, borde og stole samt underholdning, hvis der skal være dette. Uanset hvilket eventbureau du vælger igennem EventButler, vil du være sikker på, at der nok skal være styr på de små diverse faciliteter. Det kan dog være en god idé at forventningsafstemme med dem, hvad du forventer, der indgår, så der ikke opstår misforståelser til eventet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement