Eventbutler logo

Find det helt rigtige eventfirma til dit event

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til dit event

Beskriv kort dine ønsker og forventninger til dit eventfirma. Det kunne eksempelvis være i forhold til erfaring, referencer eller lignende.

Vi finder kun de bedste eventfirmaer

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder i et område nær dig, så du finder det helt rette eventfirma til dit event.

Eventfirmaerne kontakter dig med deres bedste bud

Du kontaktes af 3 udvalgt eventfirmaer med deres bedste tilbud på lige præcis dit event. Derefter er det op til dig, hvilket tilbud du vælger at gå videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved at bruge et eventfirma

Fordelene ved et eventfirma

Uanset om der er tale om et stort eller mindre event, kan det være en stor mundfuld at planlægge. Det kan derfor være en god idé at indgå et samarbejde med et professionelt eventfirma, som har erfaringer og de rette kontakter med sig. Et eventfirma kan hjælpe dig, hvis du står og mangler inspiration til dit event - de kan også sørge for hele planlægningen, såfremt du ønsker det. Så behøver du ikke tænke på det praktiske, men i stedet koncentrere dig om det vigtigste, som er at få en fantastisk oplevelse med dine gæster. EventButler samarbejder udelukkende med de bedste eventfirmaer på markedet. Disse eventfirmaer har tidligere arbejdet med både mindre og større events i form af messer, workshops, fester, konferencer og lignende, og har derfor evnerne og kontakterne til at gennemføre lignende events for dig. Uanset om du skal planlægge et større event, der måske skal strække sig over flere dage fuld af diverse aktiviteter, eller en firmafest, der skal være udover det sædvanlige, så finder du med EventButler et eventfirma nær dig, som skræddersyer et event efter dine ønsker og budget.

Forventningerne til dit eventfirma

For at finde det helt rette eventfirma med de rette kompetencer, kan du tillade dig selv at stille nogle særlige krav til det potentielle eventfirma. Måske skal du planlægge et event med tusindevis af deltagere og ønsker derfor et eventfirma, som har erfaring med højere antal af deltagere. Det kan også være, du foretrækker eventfirmaer med mange års erfaring, så du kan føle dig sikker på, at de ved, hvad de laver. Du kan med fordel også se på eventfirmaets referencer og eventuelt danne dig et overblik over, hvilke typer af events, de tidligere har arbejdet med og hvorvidt de matcher dit pågældende event.

Vær konkret ift. dine ønsker

Når du har fundet dit rette eventfirma, er det vigtigt, at du er så konkret som overhovedet muligt i forhold til dine ønsker og forventninger til eventet. Dette gør det væsenligt nemmere for det udvalgte eventfirma at planlægge dit event så tæt på dine ønsker som muligt. Du kan eksempelvis gøre dig nogle overvejelser om, hvor eventet skal holdes og hvor mange der deltager. Lokaliteten afhænger selvfølgelig af, hvilken type event, der er tale om. Er det eksempelvis et event i form af en koncert med flere hundrede deltagere, har du brug for et sted med pladsen dertil. Skal du eksempelvis holde en hel særlig produktlanceringsfest, har du måske brug for et sted med særlige faciliteter såsom scene, mikrofonudstyr, fladskærme eller lignende. Gør dig også nogle overvejelser vedrørende rammerne. Altså, om du har brug for catering, underholdning eller lignende, så eventfirmaet kan planlægge det helt ideelle event for dig og dine gæster. Såfremt du ikke har gjort dig nogle særlige overvejelser, står dit eventfirma klar til at vejlede dig i den rette retning.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement