Eventfirma

Få tilbud fra 3 professionelle eventfirmaer

Overvejer du at hyre et eventfirma? Hos EventButler samarbejder vi med eventfirmaer i hele Danmark med speciale i alt fra teambuilding til en store komplekse firmaarrangementer over flere dage.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud fra eventfirma

Indsend beskrivelse af
jeres event

Tre eventfirmaer med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
fra eventfirmaer

I vælger et af de 3 tilbud og holder et fantastisk event

Få nemt og uforpligtende 3 tilbud fra eventfirmaer

Når der skal holdes et større arrangement, vælger de fleste at gøre brug af et professionelt eventfirma eller en event virksomhed, som sikrer, at hver en detalje er gennemtænkt, og at arrangementet forløber som planlagt fra start til slut. Et event firma er så at sige den sikre vej til et succesfuldt arrangement. Hos EventButler er vores vision at gøre det nemt og overskueligt at finde det perfekte event firma, der kan skabe de bedste rammer for netop jeres event.

Vores brugere er glade for os

Eventfirmaer, der kan matche alle behov

Eventfirma til alle ønsker og behov

Vi servicerer fester, arrangementer og events i alle størrelser. Vi samarbejder med mere end 100 specialiserede aktører i hele landet, hvilket sikre, at vi altid kan finde de bedste tilbud til fra danske eventfirmaer. Beskriv jeres tanker i vores formular, og vi matcher jer op med 3 partnere, som vil gøre deres absolut ypperste, for at I kan få et mindeværdigt arrangement. 

Event firma, der sikrer de rigtige omgivelser

Til et stort arrangement er det vigtigt, at alting forløber som planlagt – og gerne bedre. Det kan være utroligt tidskrævende at tage stilling til, hvilken event virksomhed, der kan levere de ideelle rammer til jeres kommende arrangement. Yderligere ønsker I sikkert også den bedst mulige pris på arrangementet, hvilket kan være svært at opnå, når priser sjældent er nemme at gennemskue ved en Google søgning. 

Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 eventfirmaer eller event virksomheder, der kan skræddersy et fantastisk arrangement efter netop jeres ønsker og behov – og til en fair pris.


Eventfirmaer i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder op med de rette event firmaer og event virksomheder i hele Danmark. Vi er kendt for vores engagement, effektivitet og kreativitet på både Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi har muliggjort selv de mest krævende opgaver – og vi siger aldrig nej til en ny udfordring. 

Vi sætter altid en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 motiverede eventfirmaer, der kan indfri jeres forventninger om et vellykket arrangement. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge det eventfirma eller den event virksomhed som I synes bedst om og holde et fantastisk arrangement.

Få afholdt det perfekte event af en event virksomhed over hele Danmark

Fordelene ved at modtage 3 tilbud fra eventfirmaer

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige eventfirmaer, som måske ikke har tid
eller passer til dit event

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får