Eventplanlægger

Find en eventplanlægger til diverse arrangementer 

Skal I finde en eventplanlægger, som kan hjælpe med at planlægge og afvikle jeres arrangement? Omend I ønsker et privat- eller et firmaarrangement, kan vores samarbejdspartnere klare det. Hos Eventbutler giver vi jer mulighed for at filtrere jeres søgning, ved brug af vores søgemaskine. Alternativt kan vi give jer 3 skræddersyet tilbud, som passer til jeres præferencer. 

Modtag 3 tilbud

Beskriv jeres behov og ønsker for jeres arrangement samt til eventplanlæggeren.

Herefter udvælger vi de tre bedste eventplanlæggere, som passer til jeres behov og ønsker. 

Til sidst kontaktes du af de tre eventplanlæggere, som vil afgive deres tilbud til jer. Ud fra de tre tilbud, kan I frit vælge, hvilket I synes passer bedst til jer. 

Vores brugere er glade for os

Overvejelser inden valg af eventplanlægger 

Hvad er en eventplanlægger? 

En eventplanlægger kan være en enkeltperson, som selvstændigt planlægger og afvikler events og arrangementer for folk. En eventplanlægger kan også være mere betegnet som et eventbureau, hvor der sidder flere forskellige eventkoordinatorer/eventplanlæggere og arrangerer diverse events. En eventplanlægger kan hjælpe med alt fra lokation, lokale, mad/catering, drikkevarer til underholdning og opsætning diverse ting. 

Hvordan sikrer man sig, at kvaliteten er i orden?

Ofte står man uden kendskab til de forskellige eventplanlæggere og er måske i tvivl om, hvorvidt de yder en god kvalitet. Ved at vælge en eventplanlægger igennem Eventbutler, sikrer I jer, at kvaliteten er i top. Hos os samarbejder vi kun med eventplanlæggere, hvor vi kender til deres erfaring med events samt arrangementer og derfor ved vi, at de er kvalitetssikre. 

Kan en eventplanlægger stå for alt til eventet? 

Størstedelen af eventplanlæggerne rundt i Danmark kan stå for alt til eventet, og derved give en full-service oplevelse. Man skal dog forvente at blive inddraget i nogle beslutninger under planlægningen, som f.eks. sted, faciliteter, mad og drikke, personale samt underholdning mm. Jo mere udførligt man kan fortælle, om sine ønsker for eventet fra start, jo nemmere vil det kunne planlægges og med et minimalt tidsforbrug få afholdt et rigtig professionelt event.  

Kom igang med at planlægge
dit arrangement

Kenneth Christensen, Sales director & Partner

Tlf.: 26 64 78 78

Email: kwc@eventbutler.dk