Eventplanlægger

Find din eventplanlægger

Skal du finde en eventplanlægger, som kan hjælpe med at planlægge og afvikle dit event? Uanset om du skal afholde et privat- eller firmaarrangement, kan du her få et overblik over mulighederne. På Eventbutler kan du lave en målrettet søgning og få et overblik over de forskellige eventplanlæggere i Danmark. Du kan også sende dit event i udbud ved at anmode om 3 tilbud fra eventplanlæggere

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventplanlæggere på Sjælland

Udvalgte eventplanlæggere i Jylland og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit event

Beskriv det event du ønsker at afholde, samt de forventninger du har til din eventplanlægger.

Vi finder dem der matcher opgaven

Vi udvælger op til tre eventplanlæggere, med det fokus at de skal matche det arrangement du skal afholde.

Du modtager 3 uforpligtende tilbud

Du kontaktes af de tre eventplanlæggere, som afgiver deres tilbud direkte til jer. Ofte kan de før et tilbud have opfølgende spørgsmål. Ud fra de tre tilbud, kan I frit vælge, hvilket I synes passer bedst til jer.  

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden valg af eventplanlægger 

Hvad er en eventplanlægger? 

En eventplanlægger kan være en enkeltperson, som selvstændigt planlægger og afvikler events og arrangementer. En eventplanlægger kan også være mere betegnet som et eventbureau, hvor der sidder flere forskellige eventkoordinatorer/eventplanlæggere og arrangerer mere komplekse events. En eventplanlægger kan hjælpe med alt fra lokation, mad/catering, drikkevarer til underholdning og opsætning af diverse ting. 

Hvordan sikrer man sig, at kvaliteten er i orden?

Ofte står man uden kendskab til de forskellige eventplanlæggere, og er måske i tvivl om, hvorvidt de yder en god kvalitet. Ved at vælge en eventplanlægger igennem Eventbutler, sikrer I jer, at kvaliteten er i top. Vi samarbejder kun med eventplanlæggere, hvor vi kender til deres erfaring med events samt arrangementer og derfor ved vi, at de levere events i høj kvalitet. 

Kan en eventplanlægger stå for alt til eventet? 

Størstedelen af eventplanlæggerne rundt i Danmark kan stå for alt til eventet, og derved give en full-service oplevelse. Man skal dog forvente at blive inddraget i nogle beslutninger under planlægningen, som f.eks. sted, faciliteter, mad og drikke, personale samt underholdning mm. Jo mere udførligt man kan fortælle, om sine ønsker for eventet fra start, jo nemmere vil det kunne planlægges og med et minimalt tidsforbrug få afholdt et rigtig professionelt event.  

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer