Eventvirksomheder/eventarrangører

Få overblik over eventarrangører- og virksomheder 

Skal du holde et stort arrangement, som kræver assistance fra en eventvirksomhed? på EventButler får du overblikket over de forskellige eventarrangører rundt i hele landet. Du kan via filtreringen herunder specificere din søgning, så du ser de eventarrangører, der kan imødekomme dine forventninger. Ønsker du at få hjælp til din søgning, kan du bruge vores tilbudsformular, hvorefter du modtager 3 uforpligtende tilbud fra de eventarrangører, som matcher dine præferencer og eventuelle fastlagte dato. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventarrangører på Sjælland

Udvalgte eventarrangører I Jylland og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv kravene til dit event

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker til dit event. Det kunne f.eks. være ønsker til størrelse af stedet.

Vi finder de bedste eventarrangører

Vi undersøger markedet og matcher dine krav med de 3 eventarrangører som bedst kan opfylde dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på dit event

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de udbydere som vi har fundet. Herefter kan du selv vælge, om et af tilbuddene passer på det du havde tænkt for dit event.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af eventarrangør 

Hvor stort et arrangement skal du holde?

Inden du vælger at gøre brug af en eventvirksomhed eller eventarrangør er det en god idé at overveje, hvor mange der skal deltage i arrangementet. Er det et mindre arrangement med under 100 deltagere, så vil det ikke nødvendigvis kunne betale sig at gøre brug af en eventvirksomhed eller arrangør. Er det derimod et større event med over 100 deltagere, vil det være rigtig givende, da man så slipper for at stå for en helt masse selv. 

Hvad kan en eventvirksomhed eller eventarrangør bidrage med? 

Både en eventvirksomhed og eventarrangør vil kunne bidrage med rigtig meget til planlægningen og afviklingen af arrangementet. De vil kunne sørge for maden, drikkevarer, personale, musik, underholdning mm. Desuden vil de kunne hjælpe med at finde den rette lokation, uanset hvor I landet du ønsker at afholde dit arrangement. Det er dog rigtig vigtigt at man uanset hvad beskriver, hvilke ønsker der måtte være til arrangementet, så der undgås misforståelser. 

Hvordan sikrer man sig en god kvalitet?

Når man skal vælge en eventvirksomhed eller eventarrangør til at planlægge og afvikle ens arrangement, kan det være svært at vide, hvordan kvaliteten af deres arbejde er. Den problemstilling kan undgås, hvis I vælger en eventvirksomhed eller arrangør igennem EventButler. Vi kender vores samarbejdspartneres arbejde og ved deres kvalitet er i top.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer