Familiefest med overnatning på Fyn

Afhold fest med overnatning på Fyn

På Fyn er der mange muligheder for at finde det helt rigtige sted til din fest med overnatning. Vi hos EventButler kender markedet og kan dermed give dig et overblik, så I kan få lige den familiefest med overnatning på Fyn, I ønsker. Du kan selv starte din søgning i filtreringen herunder, eller alternativt udfylde tilbudsformularen, hvor du efterfølgende vil modtage 3 tilbud, som matcher din beskrivelse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte festlokaler med overnatning på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker for familiefesten og overnatning

Udfyld formularen, med blandt andet ønsker for overnatningsmulighederne og mad og drikke til din familiefest med overnatning på Fyn.

Vi finder de bedste til at efterleve kravene på Fyn

Du vil via mail eller telefon blive kontaktet af de tre steder, som matcher dine præferencer bedst.

De kontakter dig med deres bud på din fest med overnatning

Herefter vælger du selv hvilket af de tre steder, der giver bedst mening for dig og din familiefest. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din familiefest med overnatning på Fyn

Hvad er det for en slags fest?

En familiefest kan blandt andet bestå af en stille og rolig kom-sammen-middag. Det kan være en julefrokost eller et arrangement med fest og farver. Alt efter hvad man skal til familiefesten med overnatning, kan behovene være forskellige. Er familiefesten en fest med lidt ekstra gang i, kan man fx ønske, at man finder et sted, hvor det er tilladt at larme til sent ud på natten. Er det et mere stille og roligt arrangement, kan selve lokalets stemning og omgivelserne have større betydning.

Hvad skal forplejningen bestå af?

Alt efter hvornår gæsterne er inviteret til og hvilken familiefest man skal holde, kan det have betydning for, hvad der skal tilbydes af mad. Er gæsterne inviteret til en familieophold, vil der kunne blive behov for både frokost, aftensmad og morgenmad dagen efter.

Hvad skal der være af overnatningsmuligheder?

Det kan være meget forskellige behov, når man søger efter overnatningssteder til familiefesten på Fyn. For nogen ønskes der en så billig løsning som muligt, hvor der muligvis kun er en seng og badeværelse. Til andre familiefester ønskes et mere fint og formelt værelse. Prisen kan variere meget, afhængig af om man vælger det ene eller det andet. Derudover er det også en god idé at overveje hvilke slags værelser man har brug for, så som 2 mands værelser, familierum osv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer