Familietræf

Find stedet til jeres familietræf

Der er mange muligheder for årets familietræf, både i forhold til valg af overnatningsmuligheder, men også de aktiviteter som I evt. skal lave. Du kan på EventButler nemt og hurtigt få et overblik over de steder, som lever op til dine ønsker. Du kan starte din søgning via filtreringen nedenfor. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi vil finde op til 3 tilbud til dig, fra de steder som efterlever dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til et familietræf på Sjælland

Udvalgte steder til et familietræf i Jylland

Udvalgte steder til et familietræf på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit familietræf

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til jeres familietræf. Det kunne f.eks. være krav til sengepladser, ønske til evt. aktiviteter eller mulighed for forplejning mv.

Vi finder de bedste til at afvikle jeres ophold

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 steder, som kan imødekomme dine ønsker og krav på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit familietræf

Du vil nu modtage op til 3 tilbud fra de steder, som baseret på jeres ønsker, bedst kan facilitere jeres familietræf.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægningen af jeres familietræf

Hvad skal jeres familietræf indeholde?

Det kan være en god idé at du overvejer, hvorfor I egentlig mødes. Det kan være for at have et hyggeligt weekendophold, i hinandens selskab, eller det kan være fordi, at I er interesseret i jeres holde kontakten ved lige i den store familie. Uanset kan det være en god idé, at overveje hvilke faciliteter, som vil bidrage positivt til jeres familietræf.

Hvilke aktiviteter skal der foregå?

Såfremt du planlægger, at I skal lave “ryste samme” aktiviteter, som f.eks. orienteringsløb, quiz, æggeløb eller rundbold mv., kan det være vigtigt, at der er plads til dette i området. Endvidere kan dette også være aktiviteter, som tager noget tid, og derfor er det også vigtigt, at du har tillagt den rette tid, i jeres tidsplan. Slutteligt kan det også være værd at have deltagernes mobilitet og alder in mente, når du forbereder aktiviteterne.

De forskellige overnatningsmuligheder

Det kan være værd at overveje, om I er mest til de meget komfortable overnatningsmuligheder, som man ville få på bl.a. et hotel eller konferencecenter. I kan også vurdere, om I er mere til de intime og hyggelige muligheder som bl.a. hytter og hostels.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer