Eventbutler logo

Find stedet til din fest med overnatning i Jylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din fest i det jyske

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din fest med overnatning i Jylland. Det kan f.eks. være ønsker til stedet, menuen eller servicen.

Vi finder de bedste steder med overnatning

Vi matcher din forespørgsel med de tre feststeder i Jylland, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

Deres bud på din fest sendes direkte til dig

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder i Jylland, som tilbyder overnatning, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem tilbyder det, du forventer.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din fest med overnatning i Jylland

Skal feststedet og overnatning være på samme lokation?

Det kan være en god idé at overveje, om du ønsker, at stedet hvor der overnattes og festes, skal være samme lokation. Fordelen ved dette er, at festen ikke behøver at stoppe på et fast tidspunkt, da der ikke skal være sørget for transport, og derved kan du og dine gæster feste igennem til den lyse morgen, såfremt det er dét i ønsker. Vælger du derimod at det skal være to forskellige steder, kan du have flere muligheder i forhold til lokaler, hvorved fordelen vil være, at du kan få lige det lokale du havde forestillet dig.

Hvor mange gæster skal der overnatte?

Når du planlægger din fest med overnatning i Jylland, kan det være en fordel for dig, at du har gæstelisten på plads, som noget af det første. På den måde vil det være mere overskueligt for dig, når du skal lede efter steder, som har mulighed for at afholde din fest. På samme måde, vil det også gøre søgningen mere tilpasset dig, så du kan få et præcist overblik. I forlængelse af dette kan du overveje, om overnatningen skal være egenbetaling fra de gæster, som ønsker at overnatte, eller om det er noget du som vært betaler.

Hvilke forventninger og krav har du til festlokalet?

Det kan være væsentligt for dig at overveje, hvilken slags fest du ønsker at invitere til. Baseret på dette, kan du have forskellige behov til festlokaler. Såfremt du ønsker en mere formel fest, kan det være at lokalet skal være meget lyst og meget fint, så lokalet skaber rammerne omkring festen. Det kan også være, at du ønsker en mere uformel fest, hvor I som forsamling skaber rammerne til festen. I et sådant lokale, kan det være mere relevant at der måske er dansegulv, bar- eller scene område mv.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement