Festarrangør og eventvirksomhed Århus

Find eventfirma eller en festarrangør i Århus 

EventButler giver dig overblik over de bedste festarrangører og eventvirksomheder i Århus. Start din søgning herunder og læs mere om de forskellige eventfirmaer i Århus. Du kan også vælge at indsende formularen med dine behov og ønsker, hvorefter vi sender dit event i udbud og indhenter op til 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte eventfirmaer i Århus området

Modtag 3 tilbud


Beskriv sine forventninger til en festarrangør

Beskriv behov og ønsker for din begivenhed, samt hvad du forventer af en festarrangør eller eventvirksomhed.

Vi finder de bedste bud på opgaven

Vi vil gennemgå din forespørgsel, og finder derefter de bedst eventvirksomheder til opgaven.

De tager dialog til dig med deres tilbud

Du bliver kontaktet direkte af tre festarrangører og/eller eventvirksomheder. De vil afgive deres tilbud til dig, hvorefter du kan vælge det tilbud du synes bedst om.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af eventfirma 

Kan en festarrangør og eventvirksomhed arrangere samme begivenhed? 

En festarrangør og eventvirksomhed kan som udgangspunkt godt arrangere samme type begivenhed. Der er dog nogle forskelle. Står du og skal holde en begivenhed for 30-60 mennesker, vil en festarrangør være at foretrække i og med det er en mindre forsamling. Her vil eventvirksomheder ikke med sikkerhed sige ja til opgaver i den størrelse, da de typisk er gearet til at lave større setups. Skal du derimod have omkring 100+ gæster med til begivenheden, vil du med fordel kunne få hjælp fra en større eventvirksomhed. 

Hvad kan en festarrangør eller eventvirksomhed bidrage med?

En festarrangør eller eventvirksomhed kan bidrage med rigtig meget til din begivenhed. De vil typisk sørge for maden, drikkevarer, personale, musik og evt. en form for underholdning. Derudover kan de hjælpe med at finde den helt rigtige lokation i Århus til dit arrangement, omend det er indendørs eller udendørs. Det er blot vigtigt, at du konkret beskriver, hvad du har af ønsker til jeres begivenhed. På den måde undgår I, at der opstår misforståelser på dagen. 

Hvad med kvaliteten?

Det kan være svært at vælge en festarrangør eller eventvirksomhed, man ikke har kendskab til, og derfor ikke kender til kvaliteten af deres arbejde. Den problemstilling kan du undgå, hvis du vælger en festarrangør eller eventvirksomhed igennem Eventbutler. Vi kender vores samarbejdspartnere samt kvaliteten af deres arbejde, hvilket gør, at vi med sikkerhed kan sige, at de leverer arrangementer af høj kvalitet. 

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer