Festlokaler med overnatning i Østjylland

Find festlokaler med overnatning i Østjylland

Skal du finde det perfekte festlokaler med overnatning i Østjylland? Hos EventButler kan vi hjælpe dig med et overblik samt mulighed at at indhente tilbud og priser. Vi samarbejder med alle relevante feststeder i Østjylland, som med garanti kan leve op til dine forventninger for et festlokale med overnatning. Du kan starte søgningen herunder eller udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi matcher dig med de 3 steder, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte festlokaler med overnatning i Østjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til festlokalet

Giv en beskrivelse i formularen af dine ønsker for et festlokale med overnatning i Østjylland. Det kunne bl.a. være den ønskede størrelse på lokalerne og krav til overnatningsfaciliteter.

Vi finder de bedste steder til at opfylde dine ønsker

Vi undersøger markedet og finder de tre festlokaler med overnatning, som passer bedst til dine behov og ønsker.

De kontakter dig med deres løsning til din fest

Vores samarbejdspartnere kontakter dig med deres tilbud, hvorefter du frit kan vælge, hvilket af tilbuddene du ønsker at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af festlokale med overnatning i Østjylland

Hvor mange skal der være plads til?

Alt efter hvor mange gæster der skal være plads til i festlokalet, samt hvor mange der har brug for overnatning, kan det have betydning for, hvilket festlokale man kan vælge. Nogle festlokaler kan der være flere gæster i end de har sovepladser. Derfor er det væsentligt at vide, hvor mange gæster der kommer til selve festen og hvor mange af dem, der ønsker overnatning.

Hvad med festlokalet og omgivelserne?

Det er en god idé at gøre sig tanker omkring, hvor stort et festlokale man har brug for. Her har antallet af gæster en stor betydning, samt om der skal være plads til dansegulv, bar- og sceneområde eller plads til fysiske aktiviteter. I forhold til omgivelserne kan man overveje, om man ønsker det skal være beliggende tæt på naturskønne omgivelser, som vand, strand, skov eller om man foretrækker et festlokale beliggende i en af Østjyllands større byer. Det kunne være Århus, Horsens eller Silkeborg.

Skal der være morgenmad?

Når der er overnattende gæster til en fest bør man overveje, om der skal være morgenmad til rådighed dagen efter. De fleste steder, som tilbyder overnatning, tilbyder også morgenmad. Som vært kan man tage stilling til, om det er gæsterne selv, der betaler for overnatning og morgenmad, eller om man som vært ønsker at betale.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer