Fest- og selskabslokaler Aalborg

Find fest- og selskabslokaler i Aalborg

På EventButler får du et overblik over de forskellige steder med fest- og selskabslokaler i Aalborg. Udforsk selv mulighederne ved at lave en søgning nedenfor eller udfyld tilbudsformularen og modtag 3 tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte fest- og selskabslokaler i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til selskabslokalet

Beskriv kort dine ønsker til lokalet i Aalborg. Det kan eksempelvis være antal gæster, faciliteter, forplejning eller lignende.

Vi finder kun de bedste lokaler i Aalborg

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste steder i Aalborg og omegn, så du finder det helt rigtige selskabslokale til dit arrangement.

De kontakter dig med deres bedste bud på fest- og selskabslokaler

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med hver deres bud på et festlokale nær dig. Hvilket bud du vælger, er op til dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af fest- og selskabslokaler i Aalborg

Hvor i Aalborg skal selskabslokalet findes?

Har du præferencer med hensyn til selskabslokalets placering i Aalborg? Der findes mange steder, hvor du kan holde dit arrangement alt afhængigt af, hvad dine ønsker for stedet måtte være. Såfremt du foretrækker at holde festen i et festlokale, som er let tilgængeligt for alle, kan du med fordel vælge et sted nær centrum af Aalborg. Herved er det også væsentligt lettere for de gæster, der rejser med offentligt transport. Foretrækker du derimod et sted, hvor dig og dine gæster kan feste uforstyrret eller have adgang til natursmukke omgivelser, kan du vælge et sted lidt uden for centrum. Hvis du skal holde en større fest, kan det være en god idé eventuelt at vælge et større selskabslokale. Skal du derimod holde en mindre og mere intim fest, kan du vælge en hyggelig lille café eller et privat lokale på din foretrukne restaurant.

Har du brug for mad ud af huset?

Såfremt du vælger at holde festen i et selskabslokale på enten et hotel eller restaurant, kan stedet også være behjælpelig, hvad angår menu og drikkevarer. Vælger du derimod et festlokale i eksempelvis et forsamlingshus, kan du her overveje, hvorvidt du selv ønsker at stå for maden eller sammensætte en menu med en nærliggende restaurant eller catering virksomhed. Uanset hvor festen skal afholdes, kan du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilken menu, du skal byde dine gæster. Skal der serveres en tapasmenu med flere små anretninger, en større buffet eller portionsanretninger. Såfremt du har gæster med særlige behov som allergener, veganere, vegetarer eller lignende, bør du gøre det udvalgte sted særligt opmærksom på dette.

Sjove idéer til underholdningen

Hvis du ønsker en helt uforglemmelig fest, men er løbet tør for gode idéer til underholdningen, så har EventButler nogle gode forslag. Skal dine gæster lidt ud af deres komfortzone, kan du arrangere nogle konkurrencer, eksempelvis med karaoke og eventuelt få planlagt præmier dertil, for at gøre det lidt ekstra sjovt. Du kan også inddrage alle gæsterne i en selskabsleg som “seddel under tallerken”, hvor alle bliver inddraget, men ingen ved i hvilken sammenhæng – så er dine gæster garanteret en aften fuld af latter! Foretrækker du i stedet at dine gæster skal kunne læne sig tilbage og nyde underholdningen, kan du arrangere livemusik til festen. Såfremt der er tale om festglade gæster, kan du arrangere et dansegulv efter maden.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer