Fest- og selskabslokaler Fyn

Find fest- og selskabslokaler på Fyn

Er du på udkig efter fest- og selskabslokaler på Fyn, hvor du kan holde en uforglemmelig fest? Hos EventButler får du hurtigt og nemt overblikket over stederne på Fyn, så du finder det helt perfekte sted til din fest. Undersøg selv mulighederne nedenfor, eller anmod om 3 uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte fest- og selskabslokaler på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til selskabslokalet

Beskriv kort dine ønsker til stedet og lokalet på Fyn. Det kan eksempelvis være antal gæster, underholdning, catering eller lignende.

Vi finder de bedste selskabslokaler på Fyn

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste festlokaler på Fyn, så du finder det helt rette lokale til din fest.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Herefter bliver du kontaktet af de 3 udvalgte steder, med hver deres bud på det rette festlokale til dig. Hvilket bud du går videre med, er op til dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Find det rigtige selskabslokale på Fyn

Selskabslokalets omgivelser

Selskabslokalets omgivelser afhænger selvfølgelig af festens formål. Såfremt du ønsker, at festen skal holdes i lækre omgivelser, hvor der er styr på det hele, kan du med fordel holde den i et festlokale på en nærliggende restaurant eller hotel. Ønsker du derimod et større lokale til et brag af en fest, kan du vælge et festlokale i eksempelvis et nærliggende forsamlingshus eller et hotel. Du kan med fordel også tage højde for dine gæsters transportform. Såfremt dine gæster kommer i egen bil, kan du vælge et sted med gode parkeringsmuligheder. Dette kan selvfølgelig være vanskeligt, jo tættere på centrum i Aalborg, du kommer. Derudover kan du tage hensyn til de gæster, der rejser med offentlige transport, så de har let tilgængelighed til festlokalet.

Gør festen til noget helt særligt

Der skal ikke så meget til, for at gøre festen til noget helt særligt. Du kan hurtigt og nemt skabe den helt rette stemning gennem festlokalets oppyntning. Skal festen have en hyggelig og intim stemning, kan du dæmpe belysningen og i stedet lyse lokalet op med levende lys eller have stemningsmusik kørende i baggrunden. Du kan med fordel også pynte lokalet op til anledningen. Er der eksempelvis tale om en rund fødselsdag, kan du fylde rummet med et hav af balloner og andre festlige elementer, så I får den rette festlige stemning. Hvis du ønsker noget helt særligt og uformelt, kan du også arrangere en temafest. Du kan dog også overveje, hvorvidt du skal have fat i nogle helt særlige elementer. Det kan eksempelvis være en DJ, et beerpong bord, en Photobooth eller en bartender, der kan sørge for lækre cocktails til dig og dine gæster.

Skal der være catering til festen?

Skal der bestilles catering til din fest, kan du overveje, om du selv vil sammensætte en menu og herefter indhente tilbud fra steder, som kan tilbyde at lave denne, eller du ønsker at bestille en færdig catering menu hos en nærliggende restaurant eller cateringfirma. Såfremt der er tale om et siddende selskab, hvor maden er et vigtigt element til festen, kan du byde dine gæster på en lækker 3-retters menu. Foretrækker du derimod en uformel fest, kan du byde på en større buffet, hvor dine gæster frit vælger mellem de mange anretningerne, eller du kan vælge en lettere anretning i form af en tapasmenu bestående af flere små anretninger efter eget ønske. Såfremt du har gæster med særlige behov som allergener, veganere, vegetarer eller lignenden, bør du gøre kokken særligt opmærksom på dette.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer