Find et festlokale på Sjælland

Find selskabslokalerne i Sjælland og se billeder og priser fra de forskellige steder

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et festlokale

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til festen samt hvad du forventer af festlokalet.

2

Vi finder de bedste festlokaler på Sjælland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 festlokaler på Sjælland, som bedst kan imødekommer dine præferencer.

3

De kontakter dig med deres bud på et selskabslokale

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste festlokaler på Sjælland, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene lever op til det, som du havde håbet på.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om festlokaler på Sjælland

Når du skal arrangere en fest på Sjælland, er der flere forskellige faktorer, som spiller ind. Beliggenhed, antal deltagere, valg af forplejning med mere. Typisk kan du afholde en helaftensfest med forplejning for 400-1200 kr. pr. kuvert.

...

Om det er nødvendigt med overnatning eller ej, afhænger meget af omstændighederne for din fest. Hvis størstedelen af festens gæster kommer langvejsfra, kan det være belejligt, hvis der tilbydes overnatning. Det kan hjælpe gæsterne med at slappe af og nyde begivenhederne fuldt ud. Hvis dine gæster derimod bor i nærheden, er det ikke essentielt med overnatningsmuligheder.

...

Hos EventButler tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige steder til din fest på Sjælland. Uanset om du ønsker naturrige omgivelser med store udendørsarealer eller hav- og søudsigt, kan du finde det her. Hvis du foretrækker en central beliggenhed, dækker vi hele Sjælland - fra hjertet af København til Korsør.

...

Hvis du skal leje et festlokale på Sjælland, kan det give god mening at overveje, om du har nogle specielle krav til lokalet. Dette kunne f.eks. være, hvis du skal have form for underholdning, hvortil du måske har brug for højtaler, mikrofon eller sceneområde m.m. Det kunne også være nødvendigt med et sted, som er handicapvenligt eller, hvis der er mange børn til stede, at der er arealer til rådighed for dem. Det er vigtigt at overveje faktorer i denne stil, før du booker lokaler.

...

En forplejningspakke er en løsning, der udarbejdes af de enkelte steder. Kort sagt omhandler det mad, drikkevarer og andre forfriskninger, som bliver budt dine gæster i løbet af aftenen. En typisk selskabsmenu indeholder en 3-retters menu samt drikkevarer. Du kan udforske de enkelte steders pakkeløsninger ved at finde deres sider her på platformen.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark