Eventbutler logo

Find et festlokale på Sjælland

EventButler giver dig det bedste overblik over muligheder for din fest på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et festlokale

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til festen samt hvad du forventer af festlokalet.

Vi finder de bedste festlokaler på Sjælland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 festlokaler på Sjælland, som bedst kan imødekommer dine præferencer.

De kontakter dig med deres bud på et selskabslokale

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste festlokaler på Sjælland, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene lever op til det, som du havde håbet på.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om festlokaler på Sjælland

Når du skal arrangere en fest på Sjælland, er der flere forskellige faktorer som spiller ind. Beliggenhed, antal deltager, valg af forplejning m.m. Typisk kan du afholde en helaftensfest med forplejning for en 700-1500kr. pr. kuvert.  

Om det er nødvendigt med overnatning eller ej, afhænger meget af omstændighederne for din fest. Kommer størstedelen af festens gæster langt væk fra, kan det være belejligt hvis der bliver tilbudt overnatning. Det kan hjælpe gæsterne med at slappe af og nyde begivenhederne til fulde. Omvendt hvis dine gæster bor i nærheden, er det ikke essentielt med overnatningsmuligheder. Ved at klikke her, kan du finde de steder på Sjælland, som også tilbyder overnatning til gæster.  

 

Hos EventButler tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige steder til din fest på Sjælland. Er det naturberiget omgivelser, med store udendørs arealer eller hav- sø udsigt kan du finde det her. Er man mere til centrale beliggenheder, har vi dækket hele Sjælland - lige fra hjertet af København til Korsør. Hvis du vil se nærmere på vores udbud, kan du klikke her og benytte dig af vores filtreringssystem.

Hvis du skal leje et festlokale på Sjælland, kan det give god mening at overveje, om du har nogle specielle krav til lokalet. Dette kunne f.eks. være, hvis du skal have en form for underholdning, hvortil du måske har brug for f.eks. højtaler, mikrofon eller sceneområde m.m. Det kunne også være, at det er nødvendigt med et sted, som er handicapvenligt, eller hvis der er mange børn til stede, at der er arealer til rådighed for dem. Det er vigtigt at få gjort sig tanker om faktorer i denne stil, inden man booker. 

En forplejningspakke, er en løsning udarbejdet af de enkelte steder. Kort sagt omhandler det mad, drikke og andre forfriskninger, som bliver budt dine gæster i løbet af aftenen. En typisk selskabsmenu indeholder en 3-retters menu samt drikkevare. Udforsk de enkelte steders pakkeløsninger, ved at finde deres sider her på platformen.

Vælg dit festlokale på Sjælland

Start din søgning her, hvor du både kan læse om stederne, samt se billeder fra de festlokaler på Sjælland, som lever op til dine krav. Du kan også via vores tilbudsformular anmode om op til 3 tilbud, på selskabssteder som opfylder din ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement