Festlokaler

Find festlokaler til dit arrangement

Få et overblik over stederne med festlokaler, som imødekommer dine behov nær dig. Ønsker du hjælp til din søgning, så kan du udfylde vores tilbudsformular, hvor vi vil finde 3 tilbud til dig fra de steder, som bedst opfylder dine ønsker. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med festlokaler i København

Udvalgte steder med festlokaler i Odense

Udvalgte steder med festlokaler i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til festen og lokalerne

Fortæl os kort om dine krav, ønsker og behov til festlokalet. Det kunne bl.a. være krav til størrelsen i forhold til antallet af deltagere.

Vi finder de bedste udbydere til dig

Vi gennemgår din forespørgsel og vil i nogle tilfælde kontakte dig med opfølgende spørgsmål, før vi ledere markedet igennem efter de bedste festlokaler til dig. 

De kontakter dig med deres bud på dine festlokaler

Herfra vil tre samarbejdspartnere videreføre dialogen og du kan uforpligtende vælge i blandt dem, og vælge hvilken der giver bedste mening for dig, at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser inden valg af festlokale

Hvor meget plads skal jeg bruge?

Festlokalets størrelse er afhængigt af antallet af gæster, som du har inviteret til din fest, samt dine behov. Hvis du eksempelvis ønsker at lokalet kan omstilles efter middagen, således der er plads til dans og andre aktiviteter er der måske behov for et større lokale, således du og dine gæster ikke føler jer malplaceret i omstillingsperioden. Endvidere kan det overvejes, om du skal bruge plads til noget ekstraordinært, det kunne f.eks. være scene- eller barområde.

Skal der være overnatningsmuligheder tæt på?

Kommer flere af dine gæster langvejsfra? Ønsker du at holde et brag af en fest, hvor dine gæster ikke skal bekymre sig om deres alkohol indtag? Så burde du at overveje om der skal være overnatningsmuligheder tæt på, derved sikrer du at dine gæster ikke holder sig tilbage, kan dette også være en god idé at have i tankerne, så du kan finde det rigtige sted.

Beliggenhed?

Når det kommer til beliggenhed og omgivelser, er det en god idé at overveje hvad præcis du har brug for. Det kunne f.eks. være, at du har brug for store udendørsarealer, hvor der er mulighed for at kigge på natur, eller en legeplads, såfremt der kommer børn. Det er også en mulighed, at du ønsker dine festlokaler skal være i gåafstand fra byliv, hvor I har mulighed for at fortsætte, når din fest er slut.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer