Festmad ud af huset

Find festmad ud af huset til dit arrangement

Skal du bestille festmad ud af huset, til dit arrangement? Så har du her på siden mulighed for, via filtreringen nedenfor, at få et overblik over de bedste cateringleverandører. Endvidere har du også mulighed for at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan tilbyde netop din festmad ud af huset.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med festmad ud af huset i København

Udvalgte steder, som levere festmad ud af huset i Århus

Udvalgte steder, som levere festmad ud af huset i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangement samt ønsker til menuen

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af festmaden.

Vi finder de bedste til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 leverandører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vi i netop dit område.

De kontakter dig med deres bud på din festmad ud af huset

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra leverandører af festmad ud af huset, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af festmad ud af huset

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste mad ud af huset leverandører tilbyder hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer, og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du vil stille krav om specifikke ønsker til menuen, eller du vil lade dig inspirere af deres udvalgte menuer. Endvidere kan du overveje, om du har nogle gæster, som skal tages særligt hensyn til. Dette kunne f.eks. være gæster som lider af allergi overfor specifikke ingredienser. Du kan også overveje, om der er vegetarer eller veganere på gæstelisten, og om disse og skal tilgodeses på en særlig måde.

Hvor mange skal deltage?

Det kan være en stor fordel for dig, at have styr på gæstelisten, før du beslutter dig for en leverandør af festmaden samt en menu. Mange cateringleverandører tilbyder forskellige menuer, som også har forskellige priser. Disse vil typisk være kendetegnet af kuvertpriser, som betyder at du betaler for hver person, der laves mad til. Af den grund kan det være en god idé at have et overblik over, hvor mange der deltager, da det vil give dig en god idé om, hvor meget hver enkelt menu kommer til at koste, baseret på kuvertprisen.

Ønskes der buffet eller servering?

Ønsker man servering, kan det ofte ende med at være en lidt dyrere løsning, da det tit hænger sammen med et større personale og kræver mere arbejde. Vælger man derimod buffet, kan man ende med at spise på lidt forskellige tidspunkter, da der kan være kø ved buffeten. Med buffet kan man dog vælge præcis det, man hver især ønsker sig, så alle får noget de kan lide.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer