Firmaarrangement Aalborg

Afhold dit firmaarrangement i Aalborg 

Skal du holde et firmaarrangement med lokation i Aalborg, kan vi hos EventButler helt sikkert hjælpe dig. Mangler du en hjælpende hånd med alt lige fra planlægning, at finde de rigtige rammer til dit firmaarrangement i Aalborg, levering af maden eller teambuildingaktiviteter?Udfyld formularen, hvortil vi finder tre tilbud, som matcher dit skriv. Derudover kan du også tjekke vores søgemaskine ud, hvor du selv vælger dine kriterier, og herefter får de bedste bud på opfyldelse af dine behov.

Modtag 3 tilbud

Udfyld formularen med de kriterier eller tanker du har til dit firmaarrangement i Aalborg.

EventButler gennemgår din formular, hvortil vi finder de kontakter, som du har brug for. 

Du vil herefter blive kontaktet af de personer, som vi vurdere bedst muligt kan give dig, hvad du har brug for.  

Vores brugere er glade for os

Overvejelser inden personalearrangementet i Aalborg

Hvor i Aalborg ønsker du dit firmaarrangement afholdt? 

Et firmaarrangement kan foregå mange forskellige steder, også under samme arrangement. Nogle firmaarrangementer starter måske med nogle aktiviteter om formiddagen og eftermiddagen, og slutter af med spisning på en restaurant, café, kro el.lign. I forhold til, hvor mange der deltager i firmaarrangementet, kan det også have påvirkning på, hvilke steder, som kan blive en mulighed. Det afhænger ofte af lokalestørrelser og arealmæssigt, hvad der er muligt. 

Hvordan skal transporten være under firmaarrangementet? 

Skal man flere forskellige steder hen under samme firmaarrangement, kan man overveje hvordan man vælger transporten skal være. Ankommer deltagerne i egne biler, kan man vurdere hvad der er bedst i forhold til parkeringsmuligheder. Derudover er der nogle firmaarrangementer, hvor der bliver indtaget lidt alkohol, hvilket også kan have påvirkning på valg af transport. 

Skal der tilbydes forplejninger under firmaarrangementet? 

Strækker firmaarrangementet sig over mange timer, vælger mange at tilbyde de deltagende noget mad og drikke gennem arrangementet. Det kan være meget forskelligt, om det skal være i form af noget morgenmad til at starte dagen ud med, eller måske noget frokost midt under arrangementet. Nogen vælger også at afslutte arrangementet af med en lækker aftensmad på en restaurant, kro osv.

Skal der være overnatningsmuligheder i Aalborg? 

Kommer man langvejs fra, og har brug for overnatning, kan dette også tænkes ind. Der er mange muligheder i Aalborg for overnatning, både i form af diverse hoteller, hostels, kroer osv. Måske man også kan overveje, at overnatningsstedet skal ligge tæt på det afsluttende sted for firmaarrangementet. På den måde bliver tingene mere samlet, og kan virke en smule mere overskueligt for deltagerne. 

Kom igang med at planlægge
dit arrangement

Kenneth Christensen, Sales director & Partner

Tlf.: 26 64 78 78

Email: kwc@eventbutler.dk