Firmaarrangement Aalborg

Afhold dit firmaarrangement i Aalborg 

Skal du holde et firmaarrangement i Aalborg, kan du med EventButler finde den perfekte løsning. Mangler du at finde de rigtige rammer, levering af maden eller steder med sjove aktivteter? Du kan udfylde formularen, hvorefter vi finder tre tilbud, som matcher dine ønsker. Du kan også bruge filtreringen nedenfor, hvor du selv vælger dine kriterier, og herefter får de bedste bud på jeres firmaarrangement i Aalborg.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit firmaarrangement i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres firmaarrangement

Udfyld formularen med de kriterier eller tanker du har til dit firmaarrangement i Aalborg. Det kan være ønsker til en festlig sammenkomst, aktivteter mv.

Vi finder de bedste bud i Aalborg

EventButler gennemgår din forespørgsel, hvorefter vi finder de bedste bud på jeres firmaarrangement i Aalborg.

De kontakter dig direkte med deres tilbud

Du vil herefter blive kontaktet af de udvalgte i Aalborg, som vi vurdere, kan give dig det bedste firmaarrangement.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden dit personalearrangementet i Aalborg

Hvor i Aalborg ønsker du dit firmaarrangement afholdt? 

Et firmaarrangement kan foregå mange forskellige steder, også under samme arrangement. Nogle firmaarrangementer starter måske med nogle aktiviteter om formiddagen og eftermiddagen, og slutter af med spisning på en restaurant, café, kro el.lign. I forhold til, hvor mange der deltager i firmaarrangementet, kan det også have betydning for, hvilke steder, som kan klare opgaven. Det afhænger ofte af lokalestørrelser og arealmæssigt, hvad der er muligt. 

Hvordan skal transporten være under firmaarrangementet? 

Skal man være flere steder i løbet af dagen, kan man overveje hvordan man organiserer transporten. Ankommer deltagerne i egne biler, kan man vurdere hvad der er bedst i forhold til parkeringsmuligheder. Derudover er der firmaarrangementer, hvor der bliver indtaget alkohol, hvilket også kan have påvirkning på valg af transport. 

Skal der tilbydes forplejninger under firmaarrangementet? 

Strækker firmaarrangementet sig over mange timer, skal der planlægges forplejning i løbet af dagen. Det er en god ide at koordinere mulighederne for mad og drikke med evt. steder eller arrangører.

Skal der være overnatningsmuligheder i Aalborg? 

Kommer nogle kollegaer langvejs fra, eller skal der være fest om aftenen, kan der være brug for overnatning. Der er mange muligheder i Aalborg for overnatning, både i form af diverse hoteller, hostels, kroer osv. Det kan give mening at holde aftenen arrangement på et hotel eller kro, så deltagerne nemt kan komme på deres værelser, når de bliver trætte.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer