Afhold et firmaarrangement i Aarhus

Start din søgning og få det største overblik over steder til et firmaarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et firmaarrangement

Beskriv hvordan firmaarrangementet i Aarhus skal strikkes sammen. Overvej her om du har særlige krav til lokationen, forplejning eller mulighed for aktiviteter på stedet. 

Vi finder de bedste i Aarhus til jeres firmaarrangement

På baggrund af din beskrivelse undersøger vi mulighederne i Aarhus, og udvælger de steder, som bedst matcher dine ønsker og krav. 

Du modtager dine tilbud direkte fra de udvalgte steder

De tre udvalgte steder i Aarhus sender et tilbud på dit firmaarrangement. Dernæst kan du overveje om der et af tilbuddene opfylder dine forventninger. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaarrangementer i Aarhus

Det er svært at præsentere en entydig pris på et firmaarrangement, da det i høj grad afhænger af hvor mange gæster der deltager, lokationen man vælger samt hvilken forplejning der skal være. Ønsker I et klassisk firmaarrangement, som inkluderer stedet og forplejning, er det generelle prisniveau imellem 700 kr. og 1500 kr. per kuvert afhængig af, hvor eksklusive rammer der ønskes. 

Er de deltagende fra Aarhus, er ikke nødvendigvis relevante med overnatning eller arrangering af transport. Kommer der medarbejdere fra Fyn eller Sjælland, kan det dog være fordelagtigt med en overnatningsmulighed samme sted som firmaarrangementet afholdes. Du kan klikke her for at hvilke steder i Aarhus hvor du kan arrangere et firmaarrangement med overnatning. Alternativt kan du undersøge mulighederne for fællestransport til og fra stedet. En løsning kan være at leje en bus med en chauffør, så I bekvemt kan komme frem og tilbage.

Aarhus har stort udvalg af lokationer, og derfor er der forskel på hvilke steder, der bedst kan imødekomme jeres ønsker til et firmaarrangement. I midtbyen finder du mange spændende og indbydende restauranter og caféer, der samtidig er det let tilgængelige med offentlige transportmidler. Her er det også muligt for gæsterne at bevæge sig ud i byens natteliv efter firmaarrangementets ophør. Foretrækker man mere private rammer evt. med naturrige omgivelser, finder du et større udvalg af steder i udkanten af Aarhus.  

I Aarhus har du en bred pallette af muligheder, når det kommer til lokationer, underholdning og aktiviteter. På EventButler finder du steder til alle slags firmaarrangementer. Hos EventButler oplever vi særligt, at mange søger et sted, hvor man kan lave teambuilding. Hvis dette lyder interessant, kan du klikke her og få vist hvilke steder i Aarhus, der kan facilitere fællesskabende teambuilding aktiviteter. Forestiller du dig i stedet, at der skal hyres underholdning? I så fald er det en god idé, at stedet man vælger egner sig til det formål med scene, teknisk udstyr og stoleopsætning. 

Typen af gæster man vælger at invitere, kan have meget at sige i forhold til, hvordan man bedst får succes med et firmaarrangement. Er det en yngre gruppe medarbejdere, skal der som regel være et element af ’krudt i røven’. Her kan vi foreslå teambuilding, kajaktur, rappelling eller andre fysiske aktiviteter. Er det primært ældre deltagere, kan du overveje, om det er passende med stillesiddende aktiviteter. Til det formål, kan vi på EventButler anbefale at kombinere firmaarrangementet med en revy, teater eller opera. Alt efter hvem der deltager i firmaarrangementet, er det forskelligt hvilke aktiviteter, der giver bedst mening.

Brug EventButler når du skal arrangere et firmaarrangement i Aarhus

Står du og skal afholde et firmaarrangement i Århus, og søger du nogle gode lokaler, eventbureauer eller teambuilding arrangører? Uanset hvad dine ønsker er, så kan vi på EventButler hjælper dig med at skabe et overblik. Du kan starte din egen søgning efter et sted i oversigten, eller udfylde vores tilbudsformular med dine ønsker og få tilsendt op til tre bud på et firmaarrangement i Aarhus.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement