Afhold firmaarrangement i København

Få det største overblik over steder til et firmaarrangement i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit firmaarrangement

Giv en beskrivelse af hvilke ønsker du har til et firmaarrangement i København. Her kan du komme ind på præfrencer til beliggenhed, omgivelser samt forplejning. 

Vi finder de bedste firmaarrangementer i København

EventButler gennemgår din beskrivelse, og finder de steder der bedst kan imødekomme dine krav.  

Du kontaktes med op til tre tilbud

Du modtager op til tre tilbud fra de tre steder, som vi mener kan matche dine forventninger til et firmaarrangement. Herefter kan du frit vælge, om du ønsker at gå videre med et tilbud. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaarrangementer i København

Den gennemsnitlige pris på et firmaarrangement i København ligger et sted imellem 700 kr. til 1500 kr. per deltager. Det er dog vigtigt at pointere, at omkostningerne ved at afholde et firmaarrangement spænder bredt og varierer på baggrund af hvor arrangementet afholdes, hvilke aktiviteter der skal foregå samt valg af forplejning. Generelt er prisniveauet højere i København, så hvis man ønsker en budgetvenlig løsning, kan du overveje at arrangere firmaarrangementet i udkanten af København.

Firmaarrangementer kan variere meget i forhold til, hvilke aktiviteter man ønsker, at arrangement skal indeholde. På EventButler kan vi anbefale Teambuilding, da aktive og fællesskabende aktiviteter kan være med til styrke de sociale relationer i virksomheden. Mange af stederne på vores platform kan facilitere skræddersyede teambuilding aktiviteter, så I ikke behøver stå for noget selv. Den aktive del af teambuilding kan også være rart for deltagerne, da man til firmaarrangementer ofte bruger aftenen på at sidde ned til en middag. 

Til firmaarrangement kan der være deltagere, som har behov for, at der tages et særligt hensyn. Det kan f.eks. være i forhold til deltagere med et fysisk handicap eller gæster der har alternative madvaner. De fleste steder på platformen har handicapvenlige faciliteter samt mulighed for at skræddersy menuen efter særlige behov. Hvis du er i tvivl om stedet kan imødekomme jeres behov, er I velkommen til at tage en dialog med stedet om mulighederne. 

Alt efter om man er en større eller mindre gruppe, kan der være forskellige løsninger, som bedst komplimenterer et firmaarrangement. Først og fremmest fremmest skal lokalerne I skal være i, have en størrelse, der hverken føles for trængt eller tomt. På EventButler kan du i din søgning indikere antallet af deltagere, så du kun får vist lokaler, der er relevante for jer. Deltagerantallet kan også spille en rolle i forhold til de aktiviteter, der skal planlægges til et firmaarrangement. Hvis man er en større gruppe, er det fornuftigt at undersøge i god tid, om der er et sted, der kan facilitere ens ønsker. 

Der er rigtig mange muligheder i København for et firmaarrangement. Det er en god idé at overveje hvilke aktiviteter der skal foregå, når du skal vælge en lokationen. Ønsker man at lave noget aktivt, som kræver meget udendørsplads fx fodbold, finder du flere muligheder udenfor Københavns centrum. Forestiller du dig derimod et traditionelt firmaarrangement med spisning på en restaurant eller et hotel, kan lokationen være mere fleksibelt.

Igennem EventButler kan du arrangere et firmaarrangement i København

Står du og skal planlægge et firmaarrangement i København, og føler du, at mulighederne er uendelige? På EventButler kan du udfylde tilbudsformularen med dine ønsker for jeres firmaarrangement, og så modtager du tre tilbud. Du kan også søge efter et sted på egen hånd i oversigten, hvor du får et overblik over de forskellige muligheder for et firmaarrangement i København. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement