Firmaarrangement i København

Find dit firmaarrangement i København

Står du og skal planlægge et firmaarrangement i København, og føler du mulighederne er uendelige? På EventButler kan du enten udfylde tilbudsformularen med dine ønsker for jeres firmaarrangement, og så modtager du tre tilbud. Du kan også gøre brug af søgemaskinen herunder, udfylder dine ønsker og få et overblik over de forskellige muligheder for et firmaarrangement i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit firmaarrangement i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit firmaarrangement

Udfyld en beskrivelse af, hvad du har af ønsker for dit firmaarrangement i København. 

Vi finder de bedste til opgaven i København

EventButler læser grundigt din formular igennem, hvortil vi begynder researcharbejdet for dig. 

De kontakter dig med deres bud på dit firmaarrangement

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har fundet bedst passende, hvorefter du frit kan vælge, hvilket tilbud du vil vælge.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg dit firmaarrangement i København

Hvor i København skal det foregå? 

Der er rigtig mange muligheder i København for et firmaarrangement. Dog kan den ønskede lokation spille en rolle, i forhold til hvilke aktiviteter der er mulige. Ønsker man fx at lave noget aktivt, som kræver god plads som fx orienteringsløb, kan det være en udfordring at ønske lokationen værende indre København. Vil man derimod hellere lave noget mere roligt som spisning på en restaurant, kan lokationen være mere fleksibel. 

Skal det være et aktivt eller afslappet firmaarrangement i København? 

Firmaarrangementer kan variere meget i forhold til, hvad man ønsker sig dette arrangement skal indeholde. Nogle ønsker, at det skal være noget teambuilding, hvor der er garanteret sved på panden, mens andre er til det mere rolige og hjernevridende eller bare hyggelige.

Hvilke muligheder er der, i forhold til antal deltagere? 

Alt efter om man er en stor eller mindre gruppe, kan mulighederne også variere. Er ønsket for en stor gruppe at komme på kanotur, kan det være svært at finde et sted, hvor man kan leje tilstrækkelig mange kanoer. Til større grupper kan en aktivitetsdag i en have eller park, tilhørende et hotel derfor måske være en bedre løsning. For mindre grupper, kan det ligeledes også være svært at finde økonomi til det mere komplekse setup, da det typisk er meget omkostningstungt.

Skal der tages højde for nogle bestemte forhold?

Er der blandt deltagerne en eller flere, der bør tages ekstra hensyn, så er det også meget godt at overveje inden. Det kan fx være fysiske skavanker, handicap, dårlig gående el.lign. Måske nogen af deltagerne har nogle allergier, som man også med fordel kan tage højde for. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer