Afhold et firmaarrangement i Jylland

Få du det største overblik over steder til et firmaarrangement i Jylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et firmaarrangement

Indsend en beskrivelse af hvordan firmaarrangementet skal forløbe. Her kan du komme ind på dine tanker til aktiviteter, forplejning og omgivelserne. 

Vi finder de bedste firmaarrangementer i Jylland

Vi modtager din forespørgsel, og undersøger hvilke steder i Jylland, der bedst kan imødekomme det firmaarrangement du har beskrevet. 

Du modtager tilbud på et firmaarrangement

Du modtager nu op til tre tilbud fra de udvalgte steder. Det er op til dig at vurdere, om du ønsker at tage gå videre med et tilbud. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaarrangementer i Jylland

Der er bredt sortiment af muligheder, når det kommer til underholdninger, oplevelser og aktiviteter til en firmafest. Jylland rummer både eventvirksomheder, hoteller og restauranter, der kan facilitere diverse aktiviteter, spisning, teambuilding og meget andet. Søger I en helt unik oplevelse, kan vi anbefale at lægge et besøg forbi nordens ørken Råbjerg Mile og efterfølgende nyde en dejlig middag på Hotel Hvideklit.

Det er generelt billigere at afholde et firmaarrangement i Jylland sammenlignet med København. Prisen på et firmaarrangement afhænger i høj grad af hvilke aktiviteter der skal foregå, valg af forplejning og hvor mange der deltager. Du kan som udgangspunkt forvente en pris imellem 700 kr. til 1500 kr. per kuvert for et firmaarrangement, der inkluderer stedet, forplejning og fuld service. 

Typisk kombineres firmaarrangementet med aktiviteter i løbet af dagen, således at man f.eks. laver teambuilding om eftermiddagen og derefter holder en fest om aftenen med mad, musik og dans. Du kan også overveje, om gæster skal tilbydes overnatning, hvilket typisk er relevant hvis deltagerne kommer fra Fyn eller Sjælland. Du kan klikke her, for at se vores store udvalg af steder hvor firmaarrangementet og overnatningen kan foregå under samme tag. 

Såfremt du afholder dit firmaarrangement i Jylland, er det en god idé at forholde sig til, om der er nogle deltagere, som der skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være gæster, som er dårligt gående, har fysiske problemer eller et handicap. Dette kan de fleste steder imødekommes med handicapvenlige faciliteter som gangstativer, elevatorer og ramper. Der kan også være gæster som har særlige præferencer i forhold til forplejning. Der fleste steder kan imødekomme krav en menu der er vegansk, vegetarisk eller allergivenlig. 

Planlæg dit firmaarrangement i Jylland med EventButler

Igennem EventButler kan du finde hoteller, restauranter og kroer, der kan danne ramme om jeres næste firmaarrangement. Skab overblik over mulighederne i oversigten, hvor du kan lave en filtreret søgning på baggrund af dine ønsker til stedet. Du kan også udfylde vores formular og modtage op til 3 gratis tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement