Eventbutler logo

Find og book dit firmaarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit firmaarrangement

Definer kort dine tanker og forventninger til et succesfuldt firmaarrangement, og send det ind via vores formular.

Vi finder de bedste til at håndtere jeres arrangement

Vi gennemgår jeres beskrivelse, og giver herefter de steder og arrangører, som passer på beskrivelsen, adgang til at byde ind på jeres firmaarrangement.

De kontakter dig med deres bud på jeres event

Er der spørgsmål til jeres beskrivelse, bliver I kontaktet af vores event team. Herefter kontakter de udvalgte steder jer med et skræddersyet tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Gode overvejelser til dit firmaarrangement

Hvilke ønsker har man til arrangementet? 

Om arrangementet skal være ude eller inde, kan have betydning for dine muligheder. Kunne I tænke jer nogle udendørsaktiviteter, kan man begynde at overveje hvad tid på året arrangementet skal afholdes i forhold til vind og vejr. Ønsker man et indendørs firmaarrangement, har årstiden måske ikke den store betydning, men mere hvilke lokaler eller steder, man ønsker firmaarrangementet afholdt i. 

Hvilke aktiviteter kan der være til jeres firmaarrangement? 

Nogle firmaarrangementer er med aktiv deltagelse af medarbejderne, mens andre foretrækker noget stillesiddende hvor de bliver underholdt. Ønskes det at firmaarrangementet, skal være til den aktivt, kan der blandt andet overvejes noget teambuilding, sjove konkurrencer som sumofodbold, escaperoom, eller bumperfodbold. Foretrækker I et mere roligt firmaarrangement, kan I tænke i baner som middag på eksempelvis en kro, restaurant eller hotel kombineret med en vinsmagning eller et kursus.

Hvilken forplejning kan der tilbydes? 

Skal det til firmaarrangementet ikke være en rolig middag som er i fokus, kan det være godt med noget mad og drikke undervejs. Strækker det sig fx over hele eftermiddagen, kan det overvejes om medarbejderne skal tilbydes middagsmåltid, eller om der eksempelvis skal være små snacks til rådighed. Nogle firmaarrangementer starter fra morgenstunden, hvor der kan serveres fælles morgenmad. 

Hvor lang tid skal firmaarrangementet strække sig over? 

Nogle firmaarrangementer er heldagsarrangementer, mens andre forløber sig over nogle timer timer. Er det et heldagsarrangement, kan det være en god ide, men en strukturet plan for dagen, således man har styr på tidsforbruget samt deltagerne får en indsigt i dagens forløb. Det kan anbefales at holde et firmaarrangement på minimum 4-6 timer, da medarbejderne skal rystes ud af de faste hverdagsrammer. Det kan også anbefales at man altid slutter et arrangement med fælles spisning, da man her får mulighed for afslappet at nyde hinadens selskab.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement