Find stedet til et firmaarrangement

På Eventbutler får du det største overblik over steder til et firmaarrangement

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et firmaarrangement

Definer kort dine tanker og forventninger til et succesfuldt firmaarrangement, og send det ind via vores formular.

2

Vi finder de bedste steder til jeres arrangement

Vi gennemgår jeres beskrivelse, og giver herefter de steder og arrangører, som passer på beskrivelsen, adgang til at byde ind på jeres firmaarrangement.

3

Du kontaktes med op til tre tilbud

Er der spørgsmål til jeres beskrivelse, bliver I kontaktet af vores eventspecialister. Herefter kontakter de udvalgte steder jer med et skræddersyet tilbud.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om firmaarrangementer

Nogle firmaarrangementer fokuserer på aktiv deltagelse af medarbejderne, mens andre har optrædener. Hvis du foretrækker et aktivt firmaarrangement, kan teambuilding være den helt rette løsning, da aktiviteterne både er fysiske og fællesskabende. Hvis du søger noget mere utraditionelt, kan escaperooms eller sumofodbold være spændende muligheder. I kan selvfølgelig også nyde hinandens selskab i mere afdæmpede rammer, f.eks. til en middag på en restaurant eller kro, og eventuelt hyre en optræden udefra.

...

Prisen på et firmaarrangement varierer i høj grad afhængigt af antallet af deltagere, rammerne samt valg af forplejning. Hvis man ønsker at skrue prisen helt i bund, kan man holde firmaarrangementet i egne lokaler og bestille mad og drikkevarer igennem et cateringfirma. Dog foretrækker medarbejderne typisk at komme ud af hverdagens rammer. Vi anbefaler derfor at finde et sted som f.eks. et hotel eller en restaurant, hvor man med fuld service kan fokusere på at nyde hinandens selskab. De fleste firmaarrangementer har en prisramme et sted imellem 300 kr. og 1500 kr. per kuvert.

...

På EventButler tilbyder de enkelte steder skræddersyede prispakker, der er tilpasset arrangementets formål og varighed. Du kan klikke dig ind på det enkelte steds side på platformen og udforske, hvilken forplejning der tilbydes.

...

Firmaarrangementer kan planlægges i alle tidsintervaller, men det kan være en god idé at strukturere en plan over, hvilke aktiviteter der skal være undervejs. Dette giver dig et bedre overblik over, hvilke praktiske opgaver der skal løses for at gøre firmaarrangementet til en succes. Dette inkluderer at overveje behovet for transport, i hvilket omfang der skal være forplejning, og om medarbejderne vil finde det bekvemt med en overnatningsmulighed på stedet.

...

Valget mellem en udendørs eller indendørs firmafest kan have indflydelse på, hvilket sted der bedst kan danne ramme om jeres arrangement. Hvis der planlægges udendørs aktiviteter som fodbold eller grill, kan man med fordel vælge en lokation med tilknyttet grønt areal eller et terrassemiljø. Skal arrangementet foregå indendørs, bør man vælge lokaler med tilstrækkelig plads, så deltagerne let kan bevæge sig omkring.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark