Eventbutler logo

Find og book dit firmaarrangement

På EventButler får du det største overblik over steder til et firmaarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et firmaarrangement

Definer kort dine tanker og forventninger til et succesfuldt firmaarrangement, og send det ind via vores formular.

Vi finder de bedste steder til jeres arrangement

Vi gennemgår jeres beskrivelse, og giver herefter de steder og arrangører, som passer på beskrivelsen, adgang til at byde ind på jeres firmaarrangement.

Du kontaktes med op til tre tilbud

Er der spørgsmål til jeres beskrivelse, bliver I kontaktet af vores eventspecialister. Herefter kontakter de udvalgte steder jer med et skræddersyet tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaarrangementer

Nogle firmaarrangementer tager udgangspunkt i aktiv deltagelse af medarbejderne, mens der til andre er optrædener. Hvis man foretrækker et aktivt firmaarrangement, kan teambuilding være den helt rette løsning, da aktiviteterne både er fysiske og fællesskabende. Søger du noget mere utraditionelt, kan escaperooms eller sumofodbold være spændende muligheder. I kan selvfølgelig også nyde hinandens selskab i mere afdæmpede rammer. Det kan f.eks. være til en middag på en restaurant eller kro og evt. hyre en optræden ind udefra. 

Prisen på et firmaarrangement varierer i høj grad afhængig af antallet af deltagere, rammerne samt valg forplejning. Hvis prisen skal skrues helt i bund, kan man holde firmaarrangementet i egne lokaler og bestille mad og drikkevarer igennem et cateringsfirma. Typisk foretrækker medarbejderne dog at komme ud af hverdagens rammer. Vi anbefaler, at man finder et sted som f.eks. et hotel eller en restaurant, hvor man med fuld service kan fokusere på at nyde hinandens selskab. De fleste firmaarrangementer har en prisramme et sted imellem 300 kr. og 1500 kr. per kuvert. 

På EventButler har de enkelte steder skræddersyede forplejningspakker, der henvender sig til arrangementets formål og varighed. Du kan klikke dig ind på det enkelte steds side på platformen, og udforske hvilken forplejning der tilbydes. 

Firmaarrangementer kan planlægges i alle tidsintervaller, men det kan være en god idé at strukturere en plan over hvilke aktiviteter, der skal være undervejs. Det giver dig et bedre overblik over hvilke praktiske opgaver der skal løses, for at firmaarrangementet bliver en succes. Herunder om der er behov for transport, i hvilket omfang der skal være forplejning og om medarbejderne vil finde det bekvemt med en overnatningsmulighed på stedet

Om arrangementet skal foregå ude eller inde, kan have indflydelse på hvilket sted, der bedst kan danne ramme om jeres firmafest. Hvis der planlægges udendørs aktiviteter som fodbold eller grill, kan man med fordel vælge en lokation der har tilknyttet et grønt areal eller et terrassemiljø. Skal arrangementet foregå indendørs, bør man vælge lokaler, hvor der er tilstrækkelig med plads, så deltagerne let kan bevæge sig omkring.

På EventButler finder du det ideelle sted til jeres firmaarrangement

Skal du finde det perfekte sted eller den bedste oplevelse til et firmaarrangement? På EventButler får du et fyldestgørende overblik over hoteller, restaurant og selskabssteder i jeres område, som kan tilbyde en attraktiv løsning på jeres firmaarrangement. Om I søger et festligt firmaarrangement med den helt store forplejning, eller en ryste-sammen-tur med fællesskabende aktiviteter, så får du her på platformen overblik over mulighederne. Hvis det virker som stor mundfuld, kan vi også hjælpe dig på vej med vores tilbudsformular. Send en beskrivelse af det firmaarrangement du ønsker at afholde, og få tilsendt tre skræddersyede tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement