Firmaevents Jylland

Find arrangøren eller stedet til et firmaevent i Jylland

Står du og mangler det helt rigtige sted til dit firmaevent i Jylland? Så er EventButler parat til at hjælpe dig, med at finde det helt rette match. Du kan via søgefunktionen herunder filtrere efter dine ønsker, og derved få et overblik over de steder og arrangører, som kan hjælpe med afholdelse af dit arrangement. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 tilbud, som matcher dine tanker og forventninger til dit firmaevent i Jylland.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit firmaevent i Jylland

Udvalgte arrangører til dit firmaevent i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit firmaevent

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit firmaevent samt, hvad du forventer af stedet eller arrangøren.

Vi finder de bedste i Jylland til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre steder og eventarrangører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit firmaevent i Jylland

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de aktører, som bedst kan facilitere dit event, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem er det rette match.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægning af dit firmaevent i Jylland

Hvilken slags firmaevent skal du afholde?

Det kan være vigtigt for dig at overveje, hvilken slags firmaevent du skal afholde, da det har stor indvirkning på hvilke aktører, som matcher dine behov bedst muligt. Det kan være, du skal afholde en personalefest, og her kan det være en god idé at have styr på de rigtige rammer, lyd og lys samt barområde. Hvorimod hvis du skal afholde et teambuilding event, kan det være vigtigt at overveje hvilken type aktiviteter alt efter hvilke aldergrupper og personlighedstyper, som deltager.

Hvor skal jeres firmaevent afholdes i Jylland?

Det kan være en god idé at overveje, om omgivelserne er vigtigt i forbindelse med afviklingen af dit firmaevent i Jylland. Såfremt I ønsker åbne omgivelser i rig natur, hvor der er plads til, at I kan lave en masse aktiviteter, og hvor der også vil være plads til at larm og og ballade. Det kan for nogen også give mere mening at være tæt på byen. Fordelene herved kan være nemmere transports til og fra arrangementet, samt mulighed for at forsætte festlighederne i bylivet efterfølgende.

Skal der tages særlige hensyn til udvalgte gæster?

Såfremt du afholder dit firmaevent i Jylland, kan du med fordel overveje, om du har nogle deltagere, som der skal tages særlige hensyn til. Det kunne f.eks. være gæster, som er dårligt gående, har fysiske problemer eller et handicap. Dette kan imødekommes ved at finde steder med gangstativer, elevatorer eller ramper. Du kan også overveje dette i forhold til forplejningen, hvor der måske kunne være veganere, vegetarer eller allergikere iblandt dine deltagere.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer