Afhold et firmaevent i København

Søg blandt steder i København, som kan afholde jeres firmaevent

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til dit firmaevent i København

Indsend formularen med en beskrivelse af forventningerne til dit firmevent.

Vi finder de bedste eventsteder til dit firmaevent

Vi matcher din forespørgsel med de tre eventarrangører i København, som bedst kan efterleve dine krav.

De kontakter dig med deres bud på det perfekte firmaevent

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste eventsteder i København, og kan slutteligt selv vælge, om et af stederne matcher dine tanker til dit firmaevent.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaevents i København

Det afhænger utrolig meget af formålet og størrelsen på dit event, samt antal af deltagere og hvilke firmaaktiviteter i har planlagt. Hvis I er en større gruppe kan, du overveje at leje et konferencecenter eller et hotel. Hvis det er et mindre event, kan du kigge nærmere på leje af en restaurant eller et kulturhus. Det er essentielt at overveje ens krav til faciliteter, omgivelser, forholdsregler og pris for at man kan vælge det optimale sted til ens firmaevent.

Et firmaevent kan bestå af mange forskellige former for opgaver for de deltagende. Firmaaktiviteter som typisk ses, er teambuilding, konferencer, produktlanceringer, festlige begivenheder, udendørs aktiviteter eller fokus på kultur. Brug af forskellige firmaaktiviteter som ikke benyttes i hverdagen, øger dine gæsters fokus og relationer til hinanden. I København er mulighederne mange, man kunne f.eks. tage på gin- eller ølsmagning, malerkursus eller madkursus. 

Er du i gang med at planlægge et firmaevent i København og overvejer, om det er nødvendigt at tilbyde overnatning til dine gæster? Det afhænger af formålet med dit event og de aktiviteter, du planlægger at gennemføre. Hvis det er et festarrangement, der fortsætter sent ind i natten, eller hvis dine gæster kommer langvejs fra, kan overnatning være en værdifuld tilføjelse til dit firmaevent. Det kan hjælpe dine gæster med at føle sig mere afslappede og tilstedeværende, når de ved, at deres overnatning er ordnet. Men hvis dit event er et dagsarrangement eller hvis gæsterne kommer fra nærheden, er det sandsynligvis ikke nødvendigt at tilbyde overnatning.

Det er afgørende for et vellykket firmaevent i København at definere specifikke mål og udarbejde en detaljeret plan. Valget af det optimale sted og faciliteter, samt en effektiv kommunikation med deltagerne er også vigtige faktorer. Derudover er det vigtigt at skabe en balance mellem arbejdsrelaterede aktiviteter og sjove indslag. Endelig er det væsentligt at have en reserveplan klar i tilfælde af uforudsete omstændigheder.

Skal I slutte dagen af med en fælles middag, kan du vælge et af de mere anderledes og nytænkende måder, for at gøre jeres middag anderledes. En mulighed kunne være at vælge social dining, hvor dine deltagere ikke selv, får lov til at vælge, fra et menukort. Derimod serveres der nogle forudbestemte tallerkener med mad, hvorefter dine gæster så, har mulighed for at sidde og smage, fra alle tallerkener. Fordelene ved social dining er, at dine gæster har mulighed for, at opleve en mere intim og hyggelig middag.

Ved brug af et eventbureau inkluderer det en række tjenester, som er designet til at hjælpe planlæggerne med koordinering og gennemførelse af firmaeventet. Det kunne f.eks. være ting som rådgivning, logistik, forplejning/catering, booking eller oprydning. Mange eventbureauer tilbyder også at planlægge hele begivenheden med alt inkluderet. Samarbejde er dog vigtigt for at formålet og visionen stemmer overens med dine ønsker.

Book hos EventButler allerede i dag

Står du og mangler det helt rigtige sted til dit firmaevent i København? Så er EventButler parat til at hjælpe dig, med at finde det helt rette match. Du kan via søgefunktionen herover filtrere, efter dine ønsker, og derved få et overblik over de steder og arrangører, som kan efterleve dine krav. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 tilbud, fra de steder, som kan afvikle dit firmaevent i København.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement