Firmaevent i København

Find steder og arrangører til et firmaevent i København

Står du og mangler det helt rigtige sted til dit firmaevent i København? Så er EventButler parat til at hjælpe dig, med at finde det helt rette match. Du kan via søgefunktionen herunder filtrere, efter dine ønsker, og derved få et overblik over de steder og arrangører, som kan efterleve dine krav. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 tilbud, fra de steder, som kan afvikle dit firmaevent i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit firmaevent i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til dit firmaevent i København

Indsend formularen med en beskrivelse af forventningerne til dit firmevent.

Vi finder de bedste eventsteder til dit firmaevent

Vi matcher din forespørgsel med de tre eventarrangører i København, som bedst kan efterleve dine krav.

De kontakter dig med deres bud på det perfekte firmaevent

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste eventsteder i København, og kan slutteligt selv vælge, om et af stederne matcher dine tanker til dit firmaevent.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg dit firmaevent i København

Tag på anderledes kursus eller til smagning

Som planlægger af firmaeventet, har du muligheden for, at give dine ansatte en ny oplevelse. Der er mange muligheder i København, for at lave noget, som dine kollegaer ikke har prøvet før. Mulighederne er, I kunne f.eks. tage på gin- eller ølsmagning, et malerkursus eller madkursus mv. På den måde, får i lov at blive klogere på et bestemt område, som eventuelt kan skabe en fælles interesse.

Gør sammenholdet stærkere

Har du et ønske om at sammeholdet blandt kollegaerne skal styrkes via en fælles aktivitet, byder København også på mange muligheder. Her kan nævnes filmteambuilding, escape rooms, primitive gruppeøvelser i det fri mm. omdrejningspunktet vil her typisk være at styrke sammenspillet mellem kollegaerne.

Afslut dagen med en festlig og anerledes middag

Skal i slutte dagen af med en fælles middag, kan du vælge et af de mere anerledes og nytænkende måder, for at gøre jeres middag anderledes. En mulighed kunne være, at vælge social dining, hvor dine deltagere ikke selv, får lov til at vælge, fra et menukort. Derimod serveres der nogle forudbestemte tallerkener med mad, hvorefter dine gæster så, har mulighed for at sidde og smage, fra alle tallerkener. Fordelene ved social dining er, at dine gæster har mulighed for, at opleve en mere intim og hyggelig middag.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer