Firmaevent

Find arrangøren eller stedet til dit firmaevent

Et firmaevent kan strikkes sammen på et utal af måder. Er I en større virksomhed, som søger et eventfirma til planlægning og af afvikling eller en mindre virksomhed, som skal holde noget mere intimt, så får du her overblikket over mulighederne. I kan selv danne jer et overblik over mulighederne via vores søgefunktion eller lave en beskrivelse af jeres firmaevent og herefter modtage 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til dit firmaevent i København

Udvalgte arrangører til et firmaevent i Jylland eller på Fyn

Udvalgte arrangører til dit firmaevent i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv din forventninger til jeres firmaevent

Beskriv forventningerne til jeres firmaevent og angiv evt. dato, ca. budget, antal deltagere mv.

Vi finder steder eller arrangører, som passer bedst på opgaven

Vi gennemgår jeres beskrivelse og kontakter jer, hvis vi har uddybende spørgsmål. Herefter får udvalgte aktører mulighed for at byde ind på jeres firmaevent.

De kontakter dig med deres bud på jeres firmaevent

De 3 udvalgte steder tager direkte kontakt til jer med deres tilbud, hvorefter I frit kan vælge at gøre brug dem.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Klassiske typer af firmaevents

Den store firmafest

Er man en mellemstor eller større virksomhed, kan det ofte give god mening at få et erfaren eventbureau til at hjælpe med planlægningen af en firmafest. De har ofte gode erfaringer, som man kan trække på og samtidig nogle fordelagtige aftaler og priser på de forskellige behov. Start din søgning det det rette eventbureau eller festplanlægger

Den hyggelige aktivitetsdag

Uanset om man er en mindre eller større virksomhed, kan det give god mening at lave en hyggelig dag for kollegerne med aktiviteter og god mad. Det kan være teambuilding eller en sjov fælles oplevelse. Vi samarbejder med alt fra mobile event virksomheder til escape rooms og lærerige friluftsaktiviteter.

Den sociale ‘ryste sammen’ tur

Har man et ønske om at lave en tur over flere dage for at øge sammenholdet og de sociale relationer mellem medarbejderne, er der også flere gode muligheder. Vi samarbejder her med ferie- og aktivitetscentre, eventvirksomheder og hoteller, hvor man typisk kan kombinere sjove oplevelser med en god middag og en festlig stemning om aftenen.

Den intime hyggeaften

For en mindre virksomhed kan det også give god mening at invitere medarbejderne en tur ud og spise en god middag med vin og drinks. Her har du også mulighed for at indhente skræddersyet tilbud, hvor man ofte kan opdage nye spændende steder samt opnå en skarp pris.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer