Firmaevent

Få 3 tilbud på dit firmaevent

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra en teambuilding-dag til en større eller mindre festlig begivenhed tilpasset jeres virksomheds størrelse. Du kan modtage tilbud fra restauranter, hoteller, eventbureauer eller cateringkøkkener som matcher dine ønsker hvor som helst i landet.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

nemt henter du tilbud på firmaevent

Indsend en beskrivelse af
jeres firmaevent

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres firmaevent

I vælger et af de 3 tilbud og holder et fantastisk firmaevent

Vi kender branchen – lad os finde det bedste match til jeres firmaevent

Hos EventButler matcher vi jeres forespørgsel op med 3 partnere, som kan levere et skræddersyet firmaevent til netop jer. Vores vision er at gøre det nemt, hurtigt og uforpligtende at finde den perfekte partner til jeres ønsker. Eventbutler samarbejder med restauranter, hoteller og eventbureauer i hele Danmark. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af dit arrangement sende din forspørgsel videre til de steder som matcher dig bedst. Vores service er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på dit arrangement.

Vores brugere er glade for os

Find de smukkeste omgivelser til jeres firmaevent

Firmaevents I alle størrelser og til alle behov

Hos EventButler er vores fornemmeste opgave, at finde jer den rette aktør i markedet, som kan gøre jeres ønsker til virkelighed – nemt, hurtigt og uden besvær. Vi har mere end 100 specialiserede og dedikerede samarbejdspartnere. Vi kender branchen, og vi kan derfor matche jer op med 3 partnere, som vil gøre deres ypperste, for at jeres event bliver vellykket.  

Der er mange opskrifter på et succesfuldt firmaevent. Måske I ønsker et firmaevent afholdt på et landsted, i den rå natur, eller i midten af en storby med et utal af spændende aktiviteter lige om hjørnet? Beskriv kort jeres ønsker i vores formular, og i modtager op til 3 tilbud som matcher forespørgslen på jeres firmaevent.

Firmaevents som matcher jeres ønsker

Vi hører ofte, at det kan være en krævende opgave at finde den rette aktør til firmafesten, som både har tid i kalenderen, alle ønskede faciliteter og de rette omgivelser. 

Ved en simpel Google søgning, kan du nemt finde aktører, der kan facilitere og servicere en firmafest, men det tager tid at gennemgå dem, og undervejs kan man nemt miste modet en smule. Vi kender branchen og de bedste aktører, som langt fra altid bliver vist på Google. Mange af vores aktører lever af mund til mund fortællinger, og de bruger deres kræfter på det de er bedst til – at afholde succesfulde firmaevents.


Partnere til jeres firmaevent i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op over hele Danmark, og vi har været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige firmaevents på både Sjælland, Jylland og Fyn samt i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et firmaevent på et historisk slot, på stranden med vandaktiviteter eller i hjertet af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 aktører, der kan indfri jeres forventninger til en vellykket firmaevent. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktører og holde et fantastisk firmaevent.

Firmaevent i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler til planlægningen af jeres firmaevent

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres firmaevent

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får

Vi servicerer firmaarrangementer i hele Danmark

Vi kan hjælpe med alle typer af firmaarrangementer