Firmafest Århus – Zascha

Find stedet til din firmafest i Århus

Mangler du det perfekte sted at afholde din firmafest? EventButler hjælper dig hurtigt, nemt og gratis med at finde de bedste steder og arrangører af firmafester i Århus, som matcher dine forventninger, ønsker og behov. Start din søgning her og kontakt de enkelte steder eller brug vores tilbudsservice og få tilbud fra 3 steder, som matcher din firmafest. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til din firmafest i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv din firmafest i Århus

Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og forventninger til firmafesten samt forventede faciliteterne.

Vi finder de bedste steder til din firmafest

Vi matcher dine behov og ønsker med 3 steder i Århus, som kan imødekomme dine ønsker og forventninger.

Du modtager tilbud fra 3 steder, som matcher dine præferencer

Du kontaktes direkte af de 3 arrangører i Århus, som kan imødekomme dine ønsker. Du vælger frit, hvilket sted, du vil fortsætte dialogen med.  

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser i anledning af en firmafest

Faciliteter og omgivelser til firmafesten

For at kunne vælge det helt rette sted til netop din firmafest, er det værd at undersøge faciliteterne og omgivelserne. Du kan med fordel overveje hvilke behov som arrangøren skal kunne opfylde, således at din firmafest i Århus bliver fuldendt. Dette kan være alt lige fra udendørs områder og arealer, it udstyr, handicapvenligheden, scener eller anden type af underholdningsmuligheder.

Firmafestens placering i Århus

Det er en god ide at overveje placeringen af det sted, som skal arrangerer din firmafest. Vælger man at holde firmafesten i Århus C, bør behov for parkering samt udearealer overvejes. Foretrækker man derimod at holde firmafesten i yderkanten af Århus, bør man overveje transportmulighederne for medarbejderne til og fra festen.

Overnatningsmuligheder

En firmafest kan sagtens ende sent ud på natten. Du kan derfor med fordel overveje, hvorvidt der er mulighed for overnatning. Uanset om du har planlagt en firmafest med overnatning eller ej, er det en god ide at have muligheden på stedet eller i nærheden, da nogen kollegaer muligvis vil foretrække dette.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer