Find stedet til en firmafest i Jylland

På EventButler får du det største overblik over steder, som kan afholde din firmafest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en firmafest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din firmafest samt, hvad du forventer af stedet og omgivelserne.

Vi finder de bedste steder til dit arrangement

Vi matcher din forespørgsel med de tre feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis, og derved skabe en god firmafest.

Du kontaktes med bud på din firmafest i Jylland

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder eller arrangører i Jylland, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmafester i Jylland

Man kan sagtens afholde en firmafest I Jylland, selvom ens firma har virke på Fyn eller Sjælland. Det er dog en god idé at booke et sted med mulighed for efterfølgende overnatning, hvis deltagerne ikke kommer fra Jylland. Hvis gæsterne kan overnatte, er de samtidige mere tilbøjelige til at slippe tøjlerne, da ikke skal bekymre sig om hjemtransport på ubekvemme tidspunkter af døgnet. Klik her for at se vores mange steder i Jylland, hvor der kan arrangeres en firmafest med overnatning. 

Dette spørgsmål kan for mange firmaer, være svært at finde svar på. Nogen vil mene, at det lægger en dæmper på festlighederne, og andre vil mene, at det giver ens bedre halvdel en god forståelse af ens arbejdsliv og kendskab til kollegaer. I sidste ende kommer det meget an på kulturen i virksomheden, og hvorvidt man har andre arrangementer i løbet af året, som er henholdsvis med eller uden påhæng.

Mulighederne er mange, når det kommer til hvilken forplejning, der skal være til en firmafest. Vi kan anbefale at klikke dig ind på de enkelte steder og se hvilke forplejningspakker der tilbydes. Pakkerne adskiller sig i indhold og mængde på baggrund af firmafesten af type- og varighed.

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvordan gæsterne kan komme til og fra firmafesten i Jylland. Hvis gæsterne bor i nærområdet omkring stedet hvor firmafesten afholdes, er der ikke nødvendigvis behov for, at der faciliteres transport til og fra stedet. Kommer gæsterne fra Fyn eller Jylland, kan det være bekvemt for gæsterne, hvis der lægges en plan fra transporten til firmafesten. Dette kan organiseres igennem fælleskørsel eller leje af en bus med chauffør

Planlægningen af din firmafest i Jylland

Det kan være en stor mundfuld at planlægge en firmafest. Hos EventButler har vi forsøgt at gøre hele processen nemmere. Start din søgning i oversigten hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik steder, hvor du kan afholde en firmafest i Jylland. Har du brug for hjælp eller inspiration, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder eller arrangører, der bedst kan imødekomme dine forventninger til en firmafest. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement