Firmafest Jylland

Find og indhent tilbud på en firmafest i Jylland

At planlægge en firmafest kan være en større opgave. Du kan gennem filtreringen nedenfor få et overblik over de steder og arrangører, som passer til dine krav for en firmafest i Jylland. Har du derimod brug for hjælp eller inspiration, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder eller arrangører, som passer bedst til din firmafest.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en firmafest i Nordjylland

Udvalgte steder til en firmafest i Midtjylland

Udvalgte steder til en firmafest i Sønderjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv din firmafest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din firmafest samt, hvad du forventer af stedet og omgivelserne.

Vi finder de bedste steder til dit arrangement

Vi matcher din forespørgsel med de tre feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis, og derved skabe en god firmafest.

De kontakter dig med deres bud på din firmafest i Jylland

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder eller arrangører i Jylland, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægningen af din firmafest i Jylland

Hvad skal I lave til firmaarrangementet? 

I har mange muligheder for forskellig underholdning og aktiviteter. Jylland rummer nemlig både en masse eventvirksomheder samt hoteller med plads til aktiviteter, spisning, konference og meget andet. Så om I er til det ene eller det andet, så kan EventButler hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige, som kan være med til at gøre jeres firmafest i Aarhus, som I ønsker det. 

Skal medarbejderne have påhæng med til firmafesten?

Dette spørgsmål kan for mange firmaer, være svært at finde svar på. Nogen vil mene, at det lægger en dæmper på festlighederne, og andre vil mene, at det giver ens bedre halvdel en god forståelse af ens arbejdsliv og kendskab til kollegaer. I sidste ende kommer det meget an på kulturen i virksomheden, og hvorvidt man har andre arrangementer i løbet af året, som er henholdsvis med eller uden påhæng.

Skal der være noget underholdning til din firmafest i Jylland?

En firmafest kan indeholde mange ting. Dette kan bl.a. være konkurrencer, live musik og gæstetalere mv. Skal der være nogen form for optræden, kan man overveje hvilke lokaler, man ønsker firmafesten afholdt i, da dette kan kræve et sceneområde. Ønsker man udendørsaktiviteter, kan man overveje hvilke omgivelser man ønsker, alt efter hvor meget plads man har brug for.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer