Eventbutler logo

Hold firmafest i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv kort dine tanker om jeres firmafest

Skriv i formularen, hvad du ønsker for din firmafest, og hvorvidt i har særlige ønsker til hvor i København denne skal foregå.

Vi finder de bedste til opgaven i København

Vi læser din beskrivelse igennem og sender herefter jeres forespørgsel ud til de samarbejdspartnere, som vil passe på dine kriterier.

Du kontaktes med individuelle bud på jeres firmafest

Hertil vil du blive kontaktet af de tre steder, som vi ser som det bedste match til dine ønsker.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Planlæg firmafesten i København

Hvor længe skal festen vare?

Nogle firmafester slutter fx ved midnat, mens andre ønsker, at festen skal vare ved helt til den lyse morgen. Dette kan være væsentligt at have med i overvejelserne, da det for nogle steder forventes, at der er ro på et bestemt tidspunkt. Alt efter hvad forventningerne er til firmafesten, kan man med fordel have dette med i overvejelserne.

Hvor stort et lokale er der brug for?

København har naturligvis mange steder, som kan rumme alt lige fra små grupper, til rigtig store forsamlinger. Har du brug for noget specielt til dit firmaarrangement, som fx sceneområde, en bar, dansegulv osv., så kan vi uden problemer finde et sådan sted til jeres firmafest. Du kan også finde eventbureau, som kan hjælpe jer hele vejen fra start til slut.

Skal der være noget underholdning til firmafesten?

En firmafest kan indeholde mange ting. Det kan være alt lige fra sjove konkurrencer, live musik, gæstetalere og meget andet. Skal der være nogen form for optræden, kan man overveje hvilke lokaler man ønsker firmafesten afholdt i. Hvis der skal kunne være noget sceneområde, kan det med fordel også være et krav, som i skal gøre opmærksom på. Ønsker man udendørsaktiviteter, kan man overveje hvilke omgivelser man ønsker, alt efter hvor meget plads man har brug for. Flere hoteller og kroer uden for Indrekøbenhavn har typisk fine udendørs arealer til den slags.

Hvilke muligheder er der for mad og drikke?

For firmafester variere det super meget, om man ønsker en buffet, noget servering el. lign. Om det er det ene eller det andet, så er mulighederne mange i København. Ønsker man portionsanretning og servering kan det gå hen og blive en lidt dyrere løsning, men det variere også meget, afhængigt af hvad man ønsker for menuen.

Skal gæsterne kunne overnatte?

Vil man tilbyde sine gæster overnatning, kan det være en fordel, at ligge fest og overnatningssted tæt ved hinanden. Dog kan man også have det lidt mere adskilt, hvortil overvejelserne så kan gå på, om transportmulighederne fra festen til overnatningsstedet er fornuftige.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement