Firmafest København

Hold firmafest i København

På EventButler får du nemt overblik over dine muligheder. Omend du mangler et sted at holde firmafesten, skal have mad og drikke dertil, eller en samlet pakke inkl. sjov og aktiviteter. Undersøg mulighederne med en søgning herunder, hvor du kan læse om de forskellige steder. Du kan også beskrive dine ønsker for firmafesten i tilbudsformularen, hvortil vi finder tre steder, som passer bedst til din firmafest i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til en firmafest i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv kort dine tanker om jeres firmafest

Skriv i formularen, hvad du ønsker for din firmafest, og hvorvidt i har særlige ønsker til hvor i København denne skal foregå.

Vi finder de bedste til opgaven i København

Vi læser din beskrivelse igennem og sender herefter jeres forespørgsel ud til de samarbejdspartnere, som vil passe på dine kriterier.

Du kontaktes med individuelle bud på jeres firmafest

Hertil vil du blive kontaktet af de tre steder, som vi ser som det bedste match til dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg firmafesten i København

Hvor længe skal festen vare?

Nogle firmafester slutter fx ved midnat, mens andre ønsker, at festen skal vare ved helt til den lyse morgen. Dette kan være væsentligt at have med i overvejelserne, da det for nogle steder forventes, at der er ro på et bestemt tidspunkt. Alt efter hvad forventningerne er til firmafesten, kan man med fordel have dette med i overvejelserne.

Hvor stort et lokale er der brug for?

København har naturligvis mange steder, som kan rumme alt lige fra små grupper, til rigtig store forsamlinger. Har du brug for noget specielt til dit firmaarrangement, som fx sceneområde, en bar, dansegulv osv., så kan vi uden problemer finde et sådan sted til jeres firmafest. Du kan også finde eventbureau, som kan hjælpe jer hele vejen fra start til slut.

Skal der være noget underholdning til firmafesten?

En firmafest kan indeholde mange ting. Det kan være alt lige fra sjove konkurrencer, live musik, gæstetalere og meget andet. Skal der være nogen form for optræden, kan man overveje hvilke lokaler man ønsker firmafesten afholdt i. Hvis der skal kunne være noget sceneområde, kan det med fordel også være et krav, som i skal gøre opmærksom på. Ønsker man udendørsaktiviteter, kan man overveje hvilke omgivelser man ønsker, alt efter hvor meget plads man har brug for. Flere hoteller og kroer uden for Indrekøbenhavn har typisk fine udendørs arealer til den slags.

Hvilke muligheder er der for mad og drikke?

For firmafester variere det super meget, om man ønsker en buffet, noget servering el. lign. Om det er det ene eller det andet, så er mulighederne mange i København. Ønsker man portionsanretning og servering kan det gå hen og blive en lidt dyrere løsning, men det variere også meget, afhængigt af hvad man ønsker for menuen.

Skal gæsterne kunne overnatte?

Vil man tilbyde sine gæster overnatning, kan det være en fordel, at ligge fest og overnatningssted tæt ved hinanden. Dog kan man også have det lidt mere adskilt, hvortil overvejelserne så kan gå på, om transportmulighederne fra festen til overnatningsstedet er fornuftige.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer