Firmafest med overnatning

Find stedet til din firmafest med overnatning

Står du og mangler det helt perfekte sted til din firmafest med mulighed for overnatning? Hos EventButler får du hurtigt og nemt et overblik. Du kan enten udforske stederne på egen hånd ved at lave en søgning nedenfor, eller vi kan indhente 3 tilbud, hvis du udfylder tilbudsformularen. Derefter bliver du kontaktet af udvalgte steder med de 3 bedste tilbud på din firmafest med overnatning.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en firmafest med overnatning i Århus

Udvalgte steder til en firmafest med overnatning i Odense

Udvalgte steder til en firmafest med overnatning i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til firmafesten

Beskriv gerne kort dine ønsker til firmafesten. Det kunne bl.a. vedrøre antallet af gæster, antallet af overnattende gæster, beliggenheden mv.

Vi finder det bedste sted med overnatning

Vi matcher dine ønsker med de bedste muligheder på markedet, så du hurtigt kan finde det helt rette sted til din firmafest.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste bud

Du vil modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud fra de udvalgte steder. Herefter er det op til dig, hvem du vælger at fortsætte dialogen med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til firmafesten med overnatning

Lokalitet og transport

Firmafestens lokalitet har betydning for flere ting. Ønsker du at holde firmafesten nær centrum, så dine medarbejdere nemt kan tranporteres til og fra stedet, eller ønsker du et mere aflukket sted, hvor I kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre omliggende huse? Derudover skal det overvejes, hvordan dine medarbejdere skal tranporteres til og fra firmafesten: skal de transportere sig selv eller bliver der arrangeret en bus, som både afhenter og afleverer medarbejderne igen dagen efter.

Underholdning

Skal firmafesten være noget helt specielt i år? Så overvej, hvilken form for underholdning, der skal være. Måske foretrækker du den traditionelle firmafest med dansegulv, musik og fadølsanlæg? Eller måske skal det være noget helt særligt i år med temafest, lejet bartender og stand-up komiker? Nogle foretrækker også aktiviteter, hvor medarbejderne fordeles på konkurrerende hold, hvis man er på udkig efter nogle teambuilding aktiviteter.

Inspiration til menuen

En af de store spørgsmål til firmafesten er typisk, hvad menuen skal bestå af. Eksempler på menuer kan være tapas, den klassiske buffet, en 3-retters menu, social dining, private dining i eget lokale eller lignende. Vær også opmærksom på særlige gæster, som skal tilgodeses med hensyn til allergener, vegeterer, veganere mv. – så sammensætter kokken den perfekte menu til dig og dine gæster.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer