Firmafest i Odense

Find stedet til din firmafest i Odense

Skal du afholde din firmafest i Odense, men har endnu ikke fundet den perfekte løsning? Ved at gøre brug af filtreringen nedenfor, kan du få et overblik over stederne til din firmafest i Odense. Du har også mulighed for at udfylde tilbudsformularen med dine krav og ønsker, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder i Odense, som bedst kan efterkomme disse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til din firmafest i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din firmafest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker til din firmafest i Odense. Det kunne bl.a. være krav til lokalet, udstyr eller menuen mv.

Vi finder de bedste til opgaven i Odense

Vi læser din beskrivelse igennem og sender herefter jeres forespørgsel ud til de feststeder i Odense, som vil passe på dine kriterier.

Du kontaktes med individuelle bud på din firmafest

De 3 steder kontakter dig med deres bud på din firmafest, hvorefter du selv vælger, om et af buddene giver mening at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af Eventbureau

Hvor længe skal firmafesten vare?

Det kan være en god idé at overveje, hvilket sluttidspunkt din firmafest skal have. Dette kan være væsentligt, når det kommer til stedets lokation, da nogle steder forventer, at der er ro på et bestemt tidspunkt, særligt hvis de har naboer eller alkoholbevillinger, som der skal tages hensyn til.

Hvor i Odense ønsker du din firmafest afholdt? 

En firmafest kan foregå mange forskellige steder, også under samme arrangement. Nogle firmaarrangementer starter måske med nogle aktiviteter om formiddagen og eftermiddagen, og slutter af med spisning på en restaurant, café, kro el.lign. Det kan dog også overvejes, om du har mere lyst til, at festen afholdes i mere åbne omgivelser, hvor du måske skal en smule væk fra Odense.

Skal der være noget underholdning til din firmafest i Odense?

En firmafest kan indeholde mange ting. Dette kan bl.a. være konkurrencer, live musik og gæstetalere mv. Skal der være nogen form for optræden, kan man overveje hvilke lokaler, man ønsker firmafesten afholdt i, da dette kan kræve et sceneområde. Ønsker man udendørsaktiviteter, kan man overveje hvilke omgivelser man ønsker, alt efter hvor meget plads man har brug for.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer