Firmajulefrokost

Book årets firmajulefrokost

Skal du stå for årets julefrokost på arbejdspladsen, og ønsker du hjælp til at finde den bedste løsning. Du kan hos EventButler selv lave en skræddersyet søgning i filtreringen herunder, læse mere om stedernes julefrokosttilbud og dernæst sende en forespørgsel direkte til de forskellige. Du kan også udfylde vores tilbudsformular og indsende en efterspørgsel, hvorefter vi finder de 3 bedste bud. Lige meget om du søger det ideelle sted, et allerede planlagt arrangement, et cateringfirma eller et eventbureau, vil du med EventButler kunne finde den rette løsning.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din firmajulefrokost i København

Udvalgte steder til din firmajulefrokost i Odense

Udvalgte steder til din firmajulefrokost i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til årets firmajulefrokost

Beskriv kort ønskerne til din firmajulefrokost, og hvad du forventer af stedet. Det kan bl.a. være de krav, du har til rammerne eller selve menuen.

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi gennemlæser din forespørgsel, og kontakter dig evt. med uddybende spørgsmål omkring din firmajulefrokost. Herefter sender vi opgaven i udbud blandt de mange steder i dit område.

De kontakter dig med deres bud på din firmajulefrokost

Du modtager tilbuddene direkte fra de forskellige steder, hvorefter du frit kan vælge, hvad der lyder mest relevant for dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser til din firmajulefrokost

Hvor mange gæster bliver I til årets firmajulefrokost?

Antal gæster til en firmajulefrokost kan være meget forskellige. Nogle firmaer er under 20 ansatte, mens for andre er der over 500 gæster. Der skal naturligvis være plads til alle deltagere til jeres julefrokost, uanset om dit firma er i den ene, eller den anden ende af skalaen. Dette betyder også, at det er godt at have et ca. tal på antal deltagere, således du i god tid kan få booket det rigtige sted, som matcher jeres ønsker og behov.

Hvordan ankommer gæsterne til julefrokosten?

Er i en større virksomhed, kan det være en fordel, at få en fornemmelse af, hvordan kollegaerne skal ankommer til og forlade festlighederne. Ønsker de fleste at benytte offentlig transport, kan det være en god service, at vælge en lokation, hvor der er gode muligheder for transport frem og tilbage. Ankommer gæsterne derimod til firmajulefrokosten i biler, kan man overveje, om man skal finde et sted med gode parkeringsmuligheder.

Skal der være underholdning under julefrokosten?

Ønskes det, at der skal være live musik, gæstetalere eller anden form for underholdning, kan det være værd at overveje, om man skal have et sceneområde eller mikrofon. Skal der dog foregå underholdning, hvor gæsterne måske selv er deltagende, så det kræver en smule mere plads, kan det også overvejes, om der skal være større gulvarealer.

Skal årets firmajulefrokost være inkl. overnatning?

Kommer dine gæster fra nær og fjern i hele Danmark, og måske også udenlands fra, eller vil i som gruppe bare gerne på en fælles tur, så kan det give mening at booke overnatning i forlængelse af firmajulefrokosten. Er det tanken, at dine gæster skal kunne overnatte, så er der mange gode muligheder. Dette gælder både, om din firmajulefrokost skal foregå i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Det kan både være på hoteller, hostels, kroer, konferencecentre mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer