Firmajulefrokost

Få 3 tilbud på årets firmajulefrokost

Vores store netværk af samarbejdspartnere, sikrer dig en skarp pris og god inspitation, uanset hvilken type julefrokost du ønsker. Du modtager op til 3 tilbud fra anerkendte restauranter, hoteller, eventbureauer eller cateringkøkkener, som imødekommer dine ønsker til årets sjoveste fest.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres firmajulefrokost

Indsend en beskrivelse af
ønskerne til jeres firmajulefrokost

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres firmajulefrokost

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk firmajulefrokost

Spar tid og find samtidig det bedste match til jeres firmajulefrokost

En firmajulefrokost er årets begivenhed for dig og dine kollegaer. Det er derfor vigtigt, at det hele går op i en højere enhed. Firmajulefrokosten er for mange lig med duften af flæskesteg, snaps og en god omgang (jule)hygge med kollegaerne.
Hos EventButler er vores vision at gøre det nemt og overskueligt, at holde den perfekte firmajulefrokost. Det er enkelt, hurtigt og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på jeres næste firmajulefrokost.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvilken menu ønsker i?

Ønsker i portionsanretninger eller buffet til jeres gæster? Yderligere er det en god ide, at overveje om i har særlig ønsker til, hvad menuen skal indholde. Skal det være det traditionelle eller en nyfortolkning af julemaden?

Hvilke omgivelser ønsker I at være omgivet af?

Er den pulserende storby et attraktivt sted for jeres julefrokost eller foretrækker i udsigt til natur områder? Netop omgivelserne kan have stor betydningen for, hvilken stemning man ønsker, at julefrokosten skal indholde.

Hvad er jeres budget?

Det er vigtigt at have fastlagt en budget, som kan anvendes ved afviklingen af årets julefrokost. Dette gør det også nemmere for os, at finde de helt rette samarbejdspartnere, som kan imødekommer jeres ønsker, indenfor jeres budget.

Er musik og underholdning noget i ønsker?

Dette er noget der bliver mere og mere efterspurgt, grundet den gode stemning det giver til et selskab. Ønsker i live band, DJ, stand-up komiker, tryllekunstner eller andet? Så påpeg det, derved kan vi finde den rette underholdning eller musik til jer.

Særlig krav eller præferencer?

Dette kunne være, hvis i har allergikere eller veganer blandt selskabet, at der skal udarbejdes en alternativ menu til dem. Det kunne også være, hvis i ønsker at festen skal foregå i stue-etagen, grundet gangbesværede i selskabet.

Dato og tidspunkt

Hvilken dato ønsker i at afholde julefrokosten? Samt hvilket tidspunkt foretrækker i, at festen starter og slutter? Dette gør det nemmere for os, at finde de rette samarbejdspartnere, som kan huse jer denne dato samt tidspunkt.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til jeres firmajulefrokost

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og den højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får