Firmarejser

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres firmarejse

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres firmarejse bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på jeres firmarejse

Indsend en beskrivelse af
jeres firmarejse

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres firmarejse

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk firmarejse

Det skal være overskueligt og nemt
at finde den perfekte firmarejse

En firmarejse kan have mange formål. Det kan være i forbindelse med en konference, et møde, teambuilding, faglig udvikling og eller som belønning. Ikke to firmarejser er ens, og det er vigtigt at finde en aktør, der kan levere en firmarejse, der matcher jeres behov og ønsker. Hos EventButler matcher vi jer op med 3 aktører, der kan levere firmarejser, som er skræddersyet efter netop jeres behov. Vi har vi en klar vision om, at gøre det nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at finde den ideelle aktør til firmarejsen.

Vores brugere er glade for os

Firmarejser, der skaber glæde og gode minder

Firmarejser til hele verden

Vi kan servicere firmarejser til hele verden. Vi har en professionel aktørbase bestående af mere end 100 udvalgte aktører, der kan servicere jeres firmarejse uanset antal gæster, lokation og budget. Vi har ekspertise med diverse firmarejser, uanset om I ønsker en firma skitur, teambuilding firmarejse eller noget helt tredje. Hos EventButler matcher vi jer op med 3 aktører, der kan levere en firmarejse, der er skræddersyet til jeres behov.  

Skræddersyet firmarejser

Ikke to firmarejser er ens, og derfor skræddersyes stort set alle firmarejser. Der er så forskel på behovene til en firmarejse, da nogle foretrækker at være tæt på naturen, som kan inspirere til en innovativ tankegang, hvor andre foretrækker at bo i midten af storbyen og drage inspiration af dets mange nuancer og muligheder. 

Hos EventButler matcher vi jer op med op til 3 aktører, der kan levere en firmarejse, der opfylder jeres ønsker og behov. I dialogen mellem jer og de valgte aktører sker det også ofte, at I i fællesskab får øje på nye muligheder, som I ikke engang viste, at I havde. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 aktører, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig firmarejse.


Fantastiske firmarejser

Vi har matchet virksomheder og aktører op over stort set hele verden, og vi har været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige firmarejser.  

Mulighederne er uendelige, uanset, hvilket land I ønsker at firmarejsen går til, og hvilke krav I har til jeres indlogering under firmarejsen. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 anerkendte aktører, der kan indfri jeres forventninger og give jer en vellykket firmarejse. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktører og holde en succesfuld firmarejse.

Hold en fantastisk firmarejse i hele verden

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres firmarejse

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres firmarejse

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får