Firmasommerfest

Find og book årets firmasommerfest

Har du ansvaret for årets firmasommerfest? Via filtreringen herunder kan du få et overblik over de steder, som kan efterleve din ønsker og krav. Vil du gerne inspireres og have dit firmasommerfest i udbud, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder de 3 steder, som kan afvikle den perfekt sommerfest til dig og kollegaerne.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en firmasommerfest i København

Udvalgte steder til en firmasommerfest i Aarhus

Udvalgte steder til en firmasommerfest i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din firmasommerfest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din firmasommerfest samt, hvad du forventer af arrangementet og omgivelserne.

Vi finder de feststeder til opgaven, som matcher din ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis ud fra dato, geografi, omgivelser, prisniveau mv.

De kontakter dig med deres bud på din firmasommerfest

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder i dit område, hvoraf du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægningen af en firmasommerfest

Hvordan skal omgivelserne være?

Ønsker du eksempelvis din sommerfest afholdt på en kro, restaurant, hotel eller i virksomheden, så imødekommer vi alle disse behov. Skal der være plads til overnattende gæster, bør det også tages med i overvejelserne. Lige så vel som eventuelt plads til dansegulv, band, udendørs areal eller andet.

Hvem skal deltage? 

Det kan være meget forskelligt hvad man ender med at lave, alt efter hvem det er, som skal deltage. Er det en gruppe unge med ‘krudt i røven’, kan det være sjovt med en aktivitetsdag i form af noget teambuilding, kajaktur, rappelling eller andre fysiske aktiviteter, som passer til årstiden. Er det måske en gruppe i den ældre generation, eller nogen med et handicap, kan det muligvis være hyggeligt med et udendørs middagsarrangement. Alt efter hvem der deltager, kan man overveje hvilke aktiviteter, som vil give bedst mening. 

Hvor længe skal festen vare?

Nogle firmafester slutter fx ved midnat, mens andre ønsker, at festen skal vare ved helt til den lyse morgen. Dette kan være væsentligt at have med i overvejelserne, da det for nogle steder forventes, at der er ro på et bestemt tidspunkt. Alt efter hvad forventningerne er til firmafesten, kan man med fordel have dette med i overvejelserne. Alternativt kan du også overveje, at sommerfesten starter udenfor, og når det så begynder at blive mørkt og muligvis en smule koldt, kan I bevæge jer ind i nogle lejede lokaler,

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer