Find og book en firmatur

På EventButler får du det største overblik over firmature

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til en firmatur

Uddyb hvilke tanker du har gjort dig om firmaturen. Her kan du komme ind på hvor det skal foregå, varigheden af arrangementet og hvilke aktiviteter der skal indgå.

Vi finder de bedste bud på jeres firmatur

Vi undersøger hvilke steder, der bedst kan imødekomme jeres forventninger til firmaturen. Du modtager evt. opfølgende spørgsmål på mail eller telefon, hvis vi har behov for at få uddybbet dine ønsker. 

Du modtager op til tre tilbud

De tre udvalgte steder kontakter dig direkte med et tilbud på din firmatur. Det er nu op til dig at overveje, om du ønsker at gå videre med et tilbud. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ vedrørende firmature

Der er mange muligheder med hensyn til mad og drikkevarer til en firmatur. En billig løsning er at leje et lokale uden forplejning, hvor man selv står for madlavning og oprydning. De fleste vælger at booke et sted der inkluderer fuld service og forplejning. Prisintervallet for dette er typisk imellem er imellem 700 kr. til 1500 kr. afhængig af, hvor eksklusiv en oplevelse man søger.

Hvis firmaturen spænder over mange timer, kan en overnatningsmulighed på stedet være essentielt, for at arrangementet bliver en stor succes. En overnatningsmulighed på stedet betyder, at gæsterne slipper for at skulle booke hotel i nærområdet. Du kan klikke her for at se de mange steder i Danmark, hvor du kan arrangere en firmatur med overnatning.

Igennem EventButler kan du få et stort overblik over steder i hele landet, som firmaturen kan gå til. De fleste foretrækker at komme lidt væk af de vante rammer. Hvis firmaturen afholdes langt fra byen hvor deltagerne, kan fælleskørsel være en god idé. Du skal dog være opmærksom på, at det betyder, at der er deltagere, som ikke har mulighed for at drikke alkohol. En alternativ løsning kan være at leje en bus med en chauffør, der kan bringe jer frem og tilbage. 

Du har en bred pallette af mulighederne, når det kommer til, hvordan firmaturen kan strikkes sammen. Lege, konkurrencer og oplevelser er i høj grad med til at præge stemningen til en firmatur. Vi kan anbefale teambuilding, da det kræver aktiv deltagelse af gæsterne med fællesskabende aktivteter. Foretrækker i noget mere roligt, kan man booke en optræden til arrangementet som f.eks. en komiker, en DJ eller en taleholder. 

Brug EventButler til at planlægge den næste firmatur

Skal du planlægge en firmatur, men mangler at finde stedet, hvor det skal foregå? Så kan vi hos EventButler hjælpe dig godt på vej. Start din søgning i oversigten, hvor du kan filtrere din søgning på baggrund af dine krav til stedet. Finder du ikke hvad du søger, kan du også sende en beskrivelse af drømmestedet i tilbudsformularen og få tilsendt op til tre matchende tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement