Firmature

Få 3 tilbud på jeres firmatur

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra en teambuilding-dag til en større eller mindre festlig begivenhed tilpasset jeres virksomheds størrelse. Du kan modtage tilbud fra restauranter, hoteller, oplevelsescentre, rejse- og eventbureauer samt teambuildingfirmaer.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

nemt henter du tilbud på firmaturen

Indsend en beskrivelse af
jeres firmatur

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på firmature

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk firmatur

Modtag 3 tilbud på jeres firmatur

Hvis det er på tide at sætte autosvar på jeres email, lade telefonsvaren tage over for en kort stund og drage afsted på en firmatur, så hjælper vi jer gerne med at planlæggen en fantastisk og mindeværdig en af slagsen.
Hos EventButler matcher vi jer op med op til 3 professionelle aktører, der vil gøre deres absolut bedste for at skræddersy en succesfuld firmatur, som matcher netop jeres ønsker og behov – det er nemt, hurtigt og ganske uforpligtende. Vi har partnere til ethvert arrangement.

Vores brugere er glade for os

Firmature til alle ønsker og behov

Firmature til alle ønsker & behov

Vi kan servicere firmature i alle størrelser. For os er intet for stort eller for småt, I kan være 10 eller 10.000 medarbejdere. Uanset opgavens størrelse er vi hos EventButler kendt for vores store engagement, effektivitet og evne til at omsætte selv de mest krævende idéer til virkelighed. Vores branchekendskab og stærke samarbejdsaftaler giver jer det bedste udgangspunkt for en succesfuld firmatur i den helt rette atmosfære – en oplevelse der med garanti vil blive snakket om efterfølgende.

Firmature i de rigtige omgivelser

Det kan være svært at finde den perfekte partner til firmaturen. Firmature er ikke noget man bestiller dagligt, og derfor kan markedet nemt virke uoverskueligt. Yderligere findes der et utal af aktører, der kan afholde firmature, så det kan være vanskeligt at differentiere de forskellige aktører – hvem matcher bedst jeres ønsker og behov? 

Det kan hurtigt gå hen og blive en tidskrævende opgave finde den rette aktør. Men ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med op til 3 aktører, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig firmatur.


Firmature i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe mindeværdige firmature på både Sjælland, Jylland samt Fyn, og i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Odense, Herning – og mange flere. 

Mulighederne er uendelige, uanset om I ønsker en firmatur med fokus på teambuilding, adrenalin oplevelser, eller noget helt tredje. Vi sætter en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 aktører, der kan indfri jeres forventninger til en succesfuld firmatur. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en et at de 3 tilbud.

Fantastiske firmature i hele Danmark

Fordelene ved at modtage 3 tilbud på jeres firmatur

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres firmature

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får

Vi kan hjælpe med alle typer af firmaarrangementer