Fødselsdag

Find rammerne for din fødselsdagsfest

Står du og skal planlægge en fødselsdagsfest? Synes du, at opgaven kan virke en anelse uoverskuelig? Hos EventButler gør vi opgaven hurtig og nem for dig, så du slipper for det hårde arbejde! Vores samarbejde med diverse restauratører, cateringfirmaer og udlejningsselskaber, giver os mulighed for at tilbyde dig et kvalificeret bud baseret på dine ønsker. Søg blandt de mange muligheder herunder, hvor du selv kan læse mere om de forskellige steder eller anmod om tre tilbud, hvor vi sammensætter de tre bedste tilbud til dig!

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til fødselsdagsfesten i Århus

Udvalgte steder til fødselsdagsfesten i Odense

Udvalgte steder til fødselsdagsfesten i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til fødselsdagsfesten

Beskriv kort ønskerne til fødselsdagsfesten. Det kunne eksempelvis være i form af budget, dato, antal af gæster, underholdning mv. Derudfra matcher vi dig hurtigt med markedets bedste bud til lige præcis din fødselsdagsfest!

Vi finder kun de bedste til opgaven

Vi kontakter dig i visse tilfælde med opfølgende spørgsmål, som gør det mere sandsynligt, at vi finder steder, som imødekommer dine behov bedst muligt.

De kontakter dig med deres bud på din fødselsdagsfest

Endeligt kontaktes du af de tre udvalgte steder med hver deres tilbud, som stemmer overens med dine ønsker. Derefter kan du frit vælge, hvilken retning du ønsker at gå.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser i forbindelse med fødselsdagsfesten

Hvor skal fødselsdagsfesten holdes?

Der er mange steder, hvor en fødselsdagsfest kan afholdes. Nogle vælger at afholde festen i det private hjem – hos andre kniber det lidt med pladsen, og ønsker derfor at afholde festen ude. Flere foretrækker dog at holde fødselsdagsfesten ude, da de foretrækker ikke at skulle stå for noget selv og dermed blot skal tænke på at hygge med gæsterne og få en god aften! Derudover er der mulighed for at skabe nogle smukke rammer, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan afholde fødselsdagen. Uanset om du vil afholde festen hjemme, på restaurant, i et lejet lokale mv. så har vi massere af mulige tilbud klar til dig, som stemmer overens med dine ønsker!

Gode budgetovervejelser?

Budgettet varierer naturligvis efter, hvilken type fødselsdagsfest, der er tale om. Ønsker man et brag af en fest ville det hovedsageligt koste lidt mere end den traditionelle fødselsdagsfest for familien og de nærmeste. Er man på udkig efter den budgetvenlige fødselsdagsfest, ville det være oplagt at holde festen derhjemme eller i eksempelvis et lejet lokale. Skulle det ske, at man ønskede et hjælpende hånd til festen er catering en god mulighed. Dog skal det tages i mente, at man dagen efter står alene med ansvaret for oprydningen – og det er ikke alle, der har overskud til det, hvis man har holdt et brag af en fest aftenen forinden. Holder man i stedet fødselsdagsfesten på et hotel eller restaurant, slipper man således for oprydningen dagen efter, det koster dog også lidt mere end hjemmefesten.

Hvilken type fødselsdagsfest ønsker du? 

Er der tale om et brag af en fødselsdagsfest, som skal vare langt ud på natten – eller bare en mere traditionel en af slagsen? Uanset hvilken type fødselsdagsfest, der er tale om, så finder vi hurtigt og nemt et godt tilbud til dig, så du får en uforglemmelig fest. Skal du holde en større fest, og ønsker du at give dine gæster et underholdene indslag, kan du også overveje at hyre en tryllekunstner eller en komiker. Vi kan her anbefale tryllekunstneren Anders Møller. Mangler du ideer til din ønskeliste, kan du finde gode ideer på gaveinspiration.dk.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer