Grill catering

Find og book grill catering

Står du og skal holde et større arrangement privat eller i virksomhedsregi, og mangler hjælp til at finde grill cateringen hertil? På EventButler får du overblik over de cateringselskaber, som kan hjælpe dig med at planlægge den helt rigtige menu ud fra dine ønsker. Du kan selv finde og læse om de relevante ved brug af søgemulighederne herunder, eller du kan sende din forespørgsel i udbud og indhente 3 tilbud fra grill cateringsteder, som matcher dit event.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med grill catering i København

Udvalgte steder med grill catering i Aarhus

Udvalgte steder med grill catering i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine præferencer til din catering

Indsend en beskrivelse af de præferencer du har til din catering, samt til det cateringselskab, som skal hjælpe med afviklingen.

Vi finder de bedste cateringselskaber i Danmark

Vi gennemgår din forespørgsel og ud fra den, finder vi op til 3 cateringselskaber, som vi passer bedst til netop dit event.

De kontakter dig med deres bud på din grill catering

Du bliver kontaktet af selskaberne enten via mail eller telefon, hvorefter den fulde dialog vil foregå mellem jer.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af grill catering

Udbringning eller afhentning?

De fleste cateringleverandører tilbyder ofte, at de har mulighed for at bringe maden til dig, men du kan også selv afhente den. Fordelen ved udbringning kan være, at du vil have mere tid til dine gæster, da du ikke skal stå for koordineringen af maden før den kommer. Det vil også give dig mulighed for at fokusere på andre ting i planlægningen, som kan have stor indflydelse på dit arrangement. Fordelen ved selv at afhente maden kan være, der ofte vil være en mindre besparelse, da udbringningen ofte kommer med et ekstra gebyr, hvilket du vil undgår ved selv at hente maden.

Har du ønsker til menuen?

Du har mange muligheder når det kommer til catering. Såfremt du leder efter catering i den billigere ende, kan du overveje buffetanretning. Her giver du dine gæster muligheden for at sammensætte deres egen tallerken, og dermed kan alle få den menu, som de ønsker. Du kan også overveje en portionsanretning, hvilket vil skabe en mere intim stemning, da der vil være mindre trafik rundt i lokalet. Slutteligt kan du med fordel overveje, om der er nogle gæster, som skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste cateringselskaber tilbyder hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du har nogle specifikke ønsker til menuen. Er der gæster med allergener, tager stederne naturligvis også højde for dette, du skal blot huske at informere herom.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer