Grupperejser

Få 3 uforpligtende tilbud på grupperejser

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer, at jeres grupperejse bliver uforglemmeligt

nemt henter du tilbud på jeres grupperejse

Indsend en beskrivelse af
jeres grupperejse

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres grupperejser

I vælger ét af de 3 tilbud og får en fantastisk grupperejse

Det skal være overskueligt og nemt
at finde den rigtige grupperejse

Oplev verden sammen med andre på en fantastisk, lærerig og sjov grupperejse. Det helt essentielle mål for de fleste gruperejser er at opleve verden i fællesskab med andre. Uanset, hvilken del eller, hvor meget af verden af verden i ønskre at opleve, så sætter vi jer op med 3 samarbejdspartnere, der kan udleve jeres drømme. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at samemnsætte en uforglemmelig grupperejse. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende jer at modtage 3 tilbud på jeres grupperejse.

Vores brugere er glade for os

Grupperejser gjort nemt & simpelt

Grupperejser til alle formål

Formålene med en grupperejse kan afhænge meget af om i søger en privat- eller en erhvers grupperejse med fokus på sjov eller på medarbejderudvikling. Formålet med grupperejsen er det vigtigste for vores at forstå, så i kan modtage 3 skræddersyet tilbud fra vores samarbejdspartnere. Uanset behov, så kan vi hos EventButler servicere jer med 3 tilbud fra tre af vores samarbejdspartnere, der sikrer jer en fantastisk grupperejse. Dette gør, at uanset om i ønsker en grupperejse til sydamreika, mellemamerika, nordamerika, asien, europa, afrika eller noget helt ottende, så hjælper vi jer.

Grupperejser gjort nemt og simpelt

Hos EventButler ønsker vi at gøre det nemt at finde en billig grupperejse, som matcher jeres behov. Med vores 3 tilbud bliver det nemt at finde den perfekte grupperejse, som vil give jer minder for resten af livet.


Grupperejser til hele verden

Vi har matchet firmaer og private op i hele Danmark og været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige grupperejser i hele verden. Dette er blandt grupperejser, hvor destinanen er gået til Sydamerika, Mellemamerika, Nordamerika, Asien, Europa, Afrika og mange flere steder. Vi hjælper jer uanset, hvor i ønsker at grupperejsen skal gå hen.

Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra 3 samarbejdspartnere, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres grupperejse. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af de 3 tilbud og tage afsted på en fantastisk grupperejse.

Billige grupperejser til hele verden

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres grupperejse

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres grupperejse

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får