Gruppeskirejse

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres gruppeskirejse

Vi matcher jer op med op til 3 rejsebureauer, der sikrer, at jeres gruppeskirejse bliver fantastisk

nemt henter du tilbud på jeres gruppeskirejse

Indsend en beskrivelse af
jeres gruppeskirejse

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres gruppeskirejse

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk gruppeskirejse

Det skal være overskueligt og nemt
at tage på en gruppeskirejse

En skirejse med hele gruppen – uanset om det er med familien, vennerne, medstuderende og/eller kollegaerne – skal skabe gode oplevelser med hinanden, som oftest indebærer ski og sne. Det vigtigste for os hos EventButler er at forstå jeres behov og ønsker til jeres gruppeskirejse. Nogle ønsker muligvis at stå mere på ski end andre, og det vigtigste er at sikre, at alle i gruppen får en fantastisk tur. Til at sikre jer den bedste skirejse for jeres gruppe matcher vi jer op med op til 3 aktører, der matcher med jeres ønsker og som samtidigt giver jer en god pris på jeres gruppeskirejse. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at modtage op til 3 tilbud på jeres skirejse for hele gruppen.

Vores brugere er glade for os

Sjov skirejse for grupper

Gruppeskirejser, der matcher jeres ønsker

Behovene til en skiferie for en gruppe kan være mange, og det er vigtigt, at i får en skiferie, der opfylder jees ønsker. Dette kan være i form af mængden af oplevelser i ønsker på selve pisten og udenfor pisten. Ligeledes har gruppen oftest forskellige evner på ski, hvilket gør, at der skal tages højde for alle deltagernes niveau og pisterne hertil. Det skal også vurderes, hvor mange der allerede ejer ski, og hvor mange, der skal leje ski dernede.

Skirejser for grupper gjort nemt og simpelt

Som sagt foroven kan det være et strot koordineringsarbejde at koordinere en gruppeskirejse. Ligeledes kan det være tidskrævende, og derfor er vores vision hos EventButler at give jer mere tid til at nyde selve skioplevelsen, og lade os tage os af koordineren ved at matche jer op med op til 3 samarbejdspartnere, der kan levere op til 3 fyldstgørende tilbud på jeres gruppeskirejse.


Skirejser for grupper til hele verden

Vi har matchet grupper, der ønsker en fantastisk skirejse op med vores samarbejdspartnere og været med til at skabe uforglemmelige gruppeskirejser til hele verden. Dette er til nogle af de mest kendte skilande som Norge, Østrig, Frankrig, Italien, Japan, Canada og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker en skirejse for firmaet, vennerne, medstuderende, familien eller en helt femte gruppe. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 rejsebureauer, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres gruppeskirejse. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af tilbuddene og holde en fantastisk skirejse med jeres gruppe.


Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres skirejse for en gruppe

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres gruppeskirejse

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får