Guldbryllup

Find stedet til jeres guldbryllup

Guldbrylluppet er til vidnesbyrd om kærlighed der har sejret gennem 50 år. Det er en stor dag, og det er ikke altid lige let at planlægge den perfekte fest. Her på siden kan du nu få den fornødne hjælp. Du kan via filtreringen nedenfor udfylde dine krav til festen og feststedet, hvorefter du vil få vist et overblik, over de steder, som kan efterleve disse. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud på din guldbryllupsfest, som matcher dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte feststeder til dit guldbryllup i Jylland

Udvalgte restauranter, hoteller og kroer til din guldbryllupsfest på Sjælland

Udvalgte selskabssteder til et guldbryllup på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker og krav til jeres guldbryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din guldbryllup samt, hvad du forventer af feststedet.

Vi finder de bedste selskabssteder til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din guldbryllupsfest

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i dit område, hvorfra du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægningen af guldbryllupsfesten

Hvad skal middagen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Overvej gerne hvordan i ønsker jeres festmenu sammensat og serveret. De fleste selskabssteder har allerede fine bud på menuer, og har ofte har de prispakker, som tilbyder diverse retter. Dog vil det være en stor fordel, hvis I eksempelvis har taget stilling til, hvorvidt det skal være en buffet eller a la carte anretning. Derudover kan det overvejes, hvor mange retter I ønsker. I forlængelse af dette, kan det være en god idé at overveje, om der er nogle gæster, som har specielle krav. Dette kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Skal der være æresport eller anden oppyntning?

Det er kutyme til guldbryllupper i Danmark har en æresport opsat ved hoveddøren eller rundt om indgangen til feststedet. Det kan derfor være relevant for jer at overveje, om dette er et ønske til feststedet. Endvidere kan oppyntningen til et sølvbryllup have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale, I skal være i, og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddækningen, om der skal laves specifikke sangskjulere eller om der skal være større plads til underholdning mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer