Hotel bryllup

Find og book jeres hotel bryllup

Skal I afholde jeres bryllup på et hotel, kan du her på siden få et overblik. Ved at gøre brug af filtreringen herunder, læse mere om alle de steder, som efterlever dine krav til jeres hotel bryllup. Endvidere har du også mulighed for, at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi vil matche dine krav, og sikre dig op til 3 tilbud, fra de steder, som bedst kan imødekomme jeres drømmebryllup

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte hoteller til jeres bryllup i København

Udvalgte hoteller til jeres bryllup i Århus

Udvalgte hoteller til jeres bryllup i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres ønsker til et hotel bryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af jeres ønsker til et hotel bryllup. Det kunne f.eks. størrelse af hotellet, omgivelser eller krav til sengepladser ift. overnatning mv.

Vi finder de bedste hoteller til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 bedste hoteller, som kan imødekomme dine ønsker på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på jeres perfekte bryllup

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste hoteller i dit område, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved bryllup på et hotel

Har hotellet de rigtige værelser til jeres gæster?

Når du skal arrangere overnatning til jeres gæster, er det vigtigt at hotellet, har mulighed for, at huse de forskellige sammensætninger af gæster, som I har inviteret. Det kan derfor være en god idé, at tjekke med hotellet, om de har både enkelt- og dobbeltværelser, så alle jeres gæster har mulighed for at overnatte, uanset om de kommer alene, eller som gruppe.

Er morgenmaden vigtig for jer?

De fleste hoteller, hvor I kan holde jeres bryllup, vil oftest også tilbyde jer morgenmad. Der kan dog være den risiko, at det er en morgenmadsbuffet, som er tidsbestemt tidligt om morgenen, hvilket kan være svært for nogle, at komme op til, såfremt man har været til bryllupsfest hele natten. Derfor kan det vær en god idé, at forventningsafstemme med hotellet, før I beslutter jer endegyldigt.

Må I feste hele natten?

Til fejringen af den store dag, kan det godt gå vildt for sig, og ofte hele natten. Derfor er det vigtigt for jer, at finde et hotel, som tillader dette. Nogle hoteller kan være begrænset af f.eks. alkoholbevillinger, naboer eller hensyn til andre gæster mv. hvilket ikke tillader, at I kan holde fest hele natten, og slå jer løs til den lyse morgen.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer