Julefrokost Aalborg

Find årets julefrokost i Aalborg 

Julefrokost i Aalborg, hvor, hvordan og hvornår? Har du stillet bare ét af de spørgsmål og aner ikke, hvor du skal starte eller slutte, så tilbyder vi en kriteriebaseret overblik. Du kan igennem vores søgefunktion skabe et overblik over, hvilke muligheder du har for at holde en julefrokost i Aalborg. Vi har både restauranter, hoteller, selskabslokaler, eventbureauer og cateringkøkkener og mange andre aktører i Aalborg, som kan være med til at sætte rammerne for årets julefrokost.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv din julefrokost

Angiv hvilke kriterier og krav du har til en julefrokost i Aalborg og send det til os via vores tilbudsservice.

Vi finder de bedste bud i Aalborg

Vi vil efterfølgende gennemgå jeres forespørgsel og hvis nødvendigt, kontakter vi dig med uddybende spørgsmål omkring jeres julefrokost.

Du kontaktes med deres bud på din ideelle julefrokost

Dernæst finder vi op til tre steder, som kan møde dine ønsker og tilbyde en fantastisk julefrokost i Aalborg. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til din julefrokost i Aalborg

Er lokationen og omgivelserne vigtige for dig? 

Der er mange skønne steder at afholde din julefrokost i Aalborg. Det er derfor vigtigt at du overvejer, om du har nogle specifikke ønsker til lokationen i Aalborg, dette kunne f.eks. være inden for gå afstand af Jomfru Ane Gade. Endvidere er det også værd at overveje, at såfremt julefrokosten ikke skal være inde i midtbyen, om der så skal være nogle udendørs arealer hvor det er muligt at færdes i naturen.

Hvad forventes der af menuen? 

Flæskesteg, brune kartofler, frikadeller, rødkål er bare nogle af de få ting man forbinder med en julefrokost menu. Det er dog muligt at få en nyfortolkning af en julemenu, som stadig indeholder disse ting, blot tilberedt og anrettet på en anderledes måde. Hvis du ønsker at få en gastronomisk oplevelse og fejre højtiden samtidig, kan du overveje hvilken slags mad, du ønsker til din julefrokost. 

Dato for din julefrokost i Aalborg?

Datoen er vigtig i forhold til ledigheden af lokaler, hoteller osv. Derfor kan det være en ide at overveje, hvilken dato du vil afholde din julefrokost på. Slutningen af november samt de to første to uger i december er typisk fyldte med julefrokoster rundt omkring i byen. Derfor kan det, hvis man er sent ud, være nødvendigt at vælge datoer, ligger tidligere i november eller januar.

Gæstelisten med eller uden +1?

Før man inviterer til en julefrokost, er det en god ide at finde ud af hvordan gæstelisten ser ud. Ingen julefrokost uden gæster, men hvem skal deltage i festlighederne. Du har nok en ide om hvilke personer, som skal inviteres til din julefrokost, men har du overvejet om gæsterne skal have ledsager med. Fordele ved at invitere ledsager med til eksempelvis en firmajulefrokost, kan være at få baglandet hos medarbejderne tættere på virksomheden. En af ulemperne kan til gengæld være, et lidt dyrere og måske mere afdæmpet arrangement.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer