Eventbutler logo

Find årets julefrokost i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din julefrokost

Angiv hvilke kriterier og krav du har til en julefrokost i Aalborg og send det til os via vores tilbudsservice.

Vi finder de bedste bud i Aalborg

Vi vil efterfølgende gennemgå jeres forespørgsel og hvis nødvendigt, kontakter vi dig med uddybende spørgsmål omkring jeres julefrokost.

Du kontaktes med deres bud på din ideelle julefrokost

Dernæst finder vi op til tre steder, som kan møde dine ønsker og tilbyde en fantastisk julefrokost i Aalborg. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til din julefrokost i Aalborg

Er lokationen og omgivelserne vigtige for dig? 

Der er mange skønne steder at afholde din julefrokost i Aalborg. Det er derfor vigtigt at du overvejer, om du har nogle specifikke ønsker til lokationen i Aalborg, dette kunne f.eks. være inden for gå afstand af Jomfru Ane Gade. Endvidere er det også værd at overveje, at såfremt julefrokosten ikke skal være inde i midtbyen, om der så skal være nogle udendørs arealer hvor det er muligt at færdes i naturen.

Hvad forventes der af menuen? 

Flæskesteg, brune kartofler, frikadeller, rødkål er bare nogle af de få ting man forbinder med en julefrokost menu. Det er dog muligt at få en nyfortolkning af en julemenu, som stadig indeholder disse ting, blot tilberedt og anrettet på en anderledes måde. Hvis du ønsker at få en gastronomisk oplevelse og fejre højtiden samtidig, kan du overveje hvilken slags mad, du ønsker til din julefrokost. 

Dato for din julefrokost i Aalborg?

Datoen er vigtig i forhold til ledigheden af lokaler, hoteller osv. Derfor kan det være en ide at overveje, hvilken dato du vil afholde din julefrokost på. Slutningen af november samt de to første to uger i december er typisk fyldte med julefrokoster rundt omkring i byen. Derfor kan det, hvis man er sent ud, være nødvendigt at vælge datoer, ligger tidligere i november eller januar.

Gæstelisten med eller uden +1?

Før man inviterer til en julefrokost, er det en god ide at finde ud af hvordan gæstelisten ser ud. Ingen julefrokost uden gæster, men hvem skal deltage i festlighederne. Du har nok en ide om hvilke personer, som skal inviteres til din julefrokost, men har du overvejet om gæsterne skal have ledsager med. Fordele ved at invitere ledsager med til eksempelvis en firmajulefrokost, kan være at få baglandet hos medarbejderne tættere på virksomheden. En af ulemperne kan til gengæld være, et lidt dyrere og måske mere afdæmpet arrangement.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement