Julefrokost aalborg

Få 3 tilbud på julefrokoster i Aalborg

Igennem vores store netværk af samarbejdspartnere i Aalborg sikrer i, at modtage 3 tilbud, der er tilpasset jeres ønsker. Vores samarbejdspartnere består af restauranter, hoteller, kroer og eventbureauer, hvortil vi derfor leverer tilbud fra den mindre familiejulefrokost på 4 mennesker, op til den store firmajulefrokost på mere end 1000 mennesker.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en god pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost i Aalborg

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til julefrokosten

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på julefrokosten

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Find det perfekte sted i Aalborg til jeres julefrokost

Vores mange samarbejdsaftaler med de fleste restauranter, hoteller, kroer, eventbureauer og cateringkøkkener i Aalborg garanterer dig, at du kan finde det helt rigtige sted til netop jeres julefrokost. Det er nemt og gratis at modtage 3 tilbud på jeres julefrokost, og det eneste du skal gøre er at udfylde formularen. Vi sikrer, at du får 3 tilbud så du blot kan vælge det tilbud, der bedst matcher jeres ønsker og krav. Vores service er 100% gratis og uforpligtende og sikrer, at i får den rette pris og kvalitet på jeres julefrokost.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvem skal med, og hvor mange?

Uanset om i skal afholde en privat- eller firmajulefrokost så er det vigtigt at vide hvor mange man skal have med til selve julefrokosten.

Hvilken dato skal julefrokosten afholdes på?

Når man har fået styr på hvem, og hvor mange, der skal med til julefrokosten skal man have fundet en dato, hvor alle kan. Til at holde styr på de forskellige datoer, hvor folk kan deltage, anbefaler vi hos EventButler at bruge Doodle.

Hvor meget må det koste?

Uanset om det er arrangør- eller deltagerbetaling, så er det vigtigt at få afklaret et budget, man er villig til at investere i julefrokosten. omend man vælger at beregne budgettet ud fra en pris per kuvert eller på anden vis, så er budget altafgørende.

Hvad skal i have at spise og drikke?

Julefrokosten byder selvfølgelig på julemad, men det er vigtigt at påpege, hvis gæsterne har allergier eller er veganere. Ift. drikkevarerne er der oftest betalt for fri bar under dele eller hele arrangement eller også betaler gæsterne selv efter forbrug.

Underholdning og musik

Flere efterspørger underholdning i form af en sjov aktivitet eller teambuilding for deltagerne, før eller under festen. Ligeledes er det en mulighed at få et live band eller en DJ til at spille op til dans under eller efter maden.

Omgivelser og lokaler

Ønsker i at være inde i Aalborg centrum så dem, der ønsker at tage i byen efter julefrokosten har mulighed for at tage ind til Jomfruanegade eller ønsker i at være omringet af smukke og idyliske omgivelser omkring Aalborg?

Skal i kunne overnatte på lokationen?

Overnatning er ofte et hyppigt tilkøb til julefrokoster, da man sikrer, at alle kommer sikkert “hjem”. Det er også hyggeligt at stå op sammen med familien, vennerne eller kollegaerne efter en god julefrokost og fortælle røverhistorie fra julefrokosten.

Hvornår skal julefrokosten starte og slutte?

Det er ene og alene op til jer, hvornår i ønsker at julefrokosten skal begynde. Nogle vælger at mødes kl. 14.00 og afholde aktiviter inden julefrokosten, og andre vælger at mødes kl. 17.30 til maden. Alting er muligt, da julefrokosten skræddersyes til jeres ønsker.

Fordelene ved at benytte EventButler til jeres julefrokost i Aalborg

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres behov

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er derved ikke tvunget til, at vælge
et af de tilbud som du får